Despre riduri si toxina botulinica fara ac

Despre riduri si toxina botulinica fara ac

Inca invaluita in mister si inca socotita drept o dovada de slabiciune, toxina botulinica incepe sa isi faca tot mai frecvent simtita prezenta in viata noastra, trecand neobservata pe ecranele televizoarelor si pe copertele de reviste.

In Romania inca este confundata cu acidul haluronic („Vai, ce de botox si-a pus in buze!”), desi tot mai multe femei apeleaza la toxina sa arate mai tinere, mai serene, mai surazatoare.

Este cazul sa clarificam putin termenii.

Acidul hialuronic, despre care am mai scris si aici, are ca efect sporirea volumului in anumite zone ale fetei, inclusiv transformarea buzelor, a pometilor, a nasului, dar si estomparea santurilor din zona gurii.

Toxina botulinica are ca efect blocarea transmiterii de impulsuri nervoase catre anumiti muschi, ajutandu-i sa se relaxeze, sa se destinda, facand astfel ridurile sa dispara.

Pentru ca actioneaza asupra muschilor, toxina botulinica este recomandata in cazul ridurilor de expresie, care se formeaza cand te incrunti sau razi. Mai multe despre efectele si procedura de injectare a toxinei botulinice gasesti aici.

Cu ac sau fara ac?

Daca din tot ce ti-am povestit ai ramas cu impresia ca toxina botulinica poate fi folosita strict prin injectare, reconsidera te rog. Da, cea mai rapida metoda de a duc toxina botulinica in profunzime, la nervii vizati este injectarea, dar daca iti e tema de ace, atunci tratamentul cu oxigen hiperbar Intraceuticals Atoxelene este solutia.

Oxigenul hiperbar trimite in dermul profund derivatul de toxina botulinica cu acelasi scop, acela de a trata liniile de expresie. Sedintele repetate, dar si tratamentele pentru acasa Intraceuticals Atoxelene asigura cantitatea potrivita de derivat de toxina botulinica necesara pentru a reduce si preveni formarea ridurilor. In plus, pentru ca ai mai mult control asupra procedurii, stii cu siguranta ca iti pastrezi expresivitatea si naturaletea.

Pe langa derivatul de toxina botlinica, serumul concentrat profesional Atoxelene contine peptide botanice cu efect de lifting asupra zonei ochilor, gurii sau fruntii.

Pentru rezultate optime, se recomanda un tratament complet Intraceuticals Atoxelene in clinica, impreuna cu tramentul pentru acasa urmat zilnic timp de 30 de zile consecutive.

Te asteptam la clinica sa il incerci!

 

PROGRAMEAZA-TE

    SUCCESS
    Call Now Button