Masaj anticelulitic

Masaj anticelulitic

Masajul anticelulitic – avantaje, beneficii si secrete

O alimentatie dezorganizata, cu accent pe proteina si grasimile animale, dar si un stil de viata dezordonat si care predispune la stres, plus eventualele dezechilibre dintre estrogen si progesteron duc la formarea… celulitei. Acest cuvant simplu, dar care descrie ceva ce ne deranjeaza pe atatea dintre noi: cunoscutul aspect de coaja de portocala al pielii de pe coapse, fund, abdomen, brate.

Una dintre cele mai eficiente, dar si mai placute solutii impotriva celulitei este masajul specific. Tehnicile speciale ale masajului anticelulitic stimuleaza supletea si elasticitatea pielii si a tesuturilor subcutanate, dar si activeaza circulatia sangelui.

Care sunt rezultatele masajului anticelulitic?

Principalul rezultat al acestui tip de masaj este, asa cum ii spune si numele, acela de reducere a stratului de celulita. Un alt efect se observa in privinta aspectului pielii, care devine mai ferma, mai tonifiata si mai elastica. Drenajul limfatic care are loc in timpul acestui masaj da senzatia de „organism usor”, de lejeritate, ducand la accelerarea fluxului limfatic care astfel preia din toxine. Manevrele in forta, dar atent realizate, duc la fragmentarea si dizlocarea grasimii. Iar atmosfera in care are loc un astfel de masaj duce la relaxare.

La ce sa te astepti in cadrul unui masaj anticelulitic?

Manevrele de care vei avea parte in timpul unui masaj anticelulitic sunt specifice: neteziri, framantari, tapotament si plescairi, cu efect asupra stratului de grasime, asupra sistemului circulator si limfatic. Iar la noi in clinica, acest tip de masaj se efectueaza intr-o atmosfera calda, intr-un ambient calm, care iti ofera o stare de relaxare, de linisite, in ciuda faptului ca te afli la un masaj anticelulitic.

De ce sa optezi pentru Dasdem?

Toate masajele Dasdem sunt efectuate de kinetoterapeuti cu experienta. Trainingurile repetate prin care trec acestia, dar si grija fata de ambientul in care au loc masajele asigura cele mai bune rezultate pentru pacient. In plus, acestia cunosc secretul unui masaj anticelulitic fara vanatai: un drenaj limfatic executat la inceputul masajului, dar si manevre cu maxima eficacitate si minim de disconfort. Un masaj anticelulitic bine efectuat nu este urmat de echimoze.

Contraindicatii si precautii

Masajul este recomandat persoanelor de orice varsta si nu exista contraindicatii in ceea ce il priveste. Poate avea un rol terapeutic in cazul durerilor sau al picioarelor umflate. In acelasi timp, previne aparitia vergeturilor.  Totusi, se recomanda precautie in cazul bolilor de piele sau al tromboflebitelor.

 

PROGRAMEAZA-TE

    SUCCESS
    Call Now Button