Tratament acnee Intraceuticals Clarity

Intraceuticals Clarity – tratamentul bland, dar eficient, al acneei

Intraceuticals Clarity este un tratament de hidratare in profunzime a tenului, de curatare si calmare a pielii. Acesta introduce in dermul profund un cocktail de acid hialuronic si ingrediente active care impreuna redau hidratarea, tonusul si luminizotatea tenului, tratand semnele si cauza acneei rebele.

Deoarece tratamentul nu lezeaza epiderma, ci o ajuta sa isi recapete hidratarea si stralucirea, tratamentul este folosit de VIP-uri din intreaga lume inainte de marile evenimente.

La ce rezultate sa te astepti de la Intraceuticals Clarity?

– pielea este hidratata gratie acidului hialuronic si protejata de efectul radiaclilor liberi datorita antioxidantilor si vitaminelor
– tenul este mai neted, ridurile si liniile fine sunt reduse
– pielea capata stralucire si suplete
– bacteriile care determina aparitia acneei sunt distruse
– inflamatia pielii este redusa
– productia de sebum este reglata.

Pentru rezultate optime, se recomanda realizarea unui protocol de 6 sedinte efectuate la un interval de 3 zile.

Care sunt ingredientele Intraceuticals Atoxenele?

– Acid Hialuronic usor
– Acid Salicilic
– Phytosphingosine
– Vitamina C
– Vitamina E
– Extract de radacina de ghimbir

Ce se intampla in timpul unui tratament Intraceuticals Clarity?

Tratamentul presupune 2 pasi care duc la depunerea de acid hialuronic si ingrediente active din derm pana la suprafata pielii si care ofera un rezervor de hidratare si nutrienti tenului.

Pasul 1.Infuzia Intraceuticals.

Cu ajutorul aparatului Intraceuticals, serul Clarity este dispersat in epiderma, oxigenul hiperbaric livrand ingredientele sale active pana la nivelul dermului. Deoarece jetul de oxigen presurizat este racoros, acesta are un al doilea efect secundar de calmare a pielii. Serumul are actiune antibacteriana si antiinflamatorie, ceea ce duce la calmarea inflamatiilor si reducerea acneei.

Pasul 2. Gelul hidratant Intraceuticals Clarity.

Acest gel cu o textura apoasa, neuleioasa, nu ingrasa tenul, regleaza productia de sebum si porii dilatati, sigiland in acelasi timp hidratarea in interiorul epidermei ca o bariera invizibila.

Pentru rezultate optime, este recomandata continuarea ingrijirii Intraceuticals CLarity si acasa cu produsele de suport: gel demachiant, gel hidratant si creion corector Clarity.PROGRAMEAZA-TE

    SUCCESS
    Call Now Button