Lifting nonchirurgical Intraceuticals Atoxelene

Intraceuticals Atoxelene – aternativa non-invaziva a liftingului chirurgical

Intraceuticals Atoxelene este un tratament de hidratare in profunzime a tenului, de reducere a liniilor de expresie, dar si de definire a conturului buzelor si ochilor. Acesta introduce in dermul profund un cocktail de acid hialuronic si ingrediente active care impreuna redau hidratarea, tonusul si luminizotatea tenului, tratand non-invaziv semnele imbatranirii.

Deoarece tratamentul nu lezeaza epiderma, ci o ajuta sa isi recapete hidratarea si stralucirea, tratamentul este folosit de VIP-uri din intreaga lume inainte de marile evenimente.

La ce rezultate sa te astepti de la Intraceuticals Atoxelene?

– pielea este hidratata gratie acidului hialuronic si protejata de efectul radiaclilor liberi datorita antioxidantilor si vitaminelor
– tenul este mai neted, ridurile si liniile fine sunt reduse
– pielea capata fermitate si un volum sporit
– ridurile de expresie sunt netezite, liniile fetei sunt mai ferme
– pentru rezultate optime, acest tratament antiageing trebuie repetat saptamanal, timp de 6 saptamani si sustinut cu produsele Atoxelene pentru acasa.

Care sunt ingredientele Intraceuticals Atoxenele?

– Acid Hialuronic usor
– Atoxelene (derivat al toxinei botulinice)
– squalane
– dextran
– panthenol (precursor al provitaminei B5)
– albumina

Ce se intampla in timpul unui tratament Intraceuticals Atoxelene?

Tratamentul presupune 2 pasi care duc la depunerea de acid hialuronic si ingrediente active din derm pana la suprafata pielii si care ofera un rezervor de hidratare si nutrienti tenului.

Pasul 1.Infuzia Intraceuticals.

Cu ajutorul aparatului Intraceuticals, serul Atoxelene este dispersat in epiderma, oxigenul hiperbaric livrand ingredientele sale active pana la nivelul dermului. Deoarece jetul de oxigen presurizat este racoros, acesta are un al doilea efect secundar de calmare a pielii. Serumul contine Atoxelene, un derivat al toxinei botulinice cu efect de reducere a ridiurilor, dar si de prevenire a formarii altora noi.

Pasul 2. Atoxelene Line Wand.

Creionul special cu Atoxelene se aplica direct asupra liniilor de expresie si a ridurilor pe care vrei sa le corectezi, actionand imediat, fara sa duca la pierderea expresivitatii fetei.

Concomitent cu tratamentul efectuat in clinica, specialistii recomand sustinerea interventiei nechirurgicale prin foloirea acasa a Atoxelene Daily Serum (2 aplicari/zi) si a creionului Atoxelene Linie Wand care se aplica direct pe ridurile vizate. Rezultatele optime se vad dupa 30 de zile de tratament.

PROGRAMEAZA-TE

    SUCCESS
    Call Now Button