Remodelare Corporala

Remodelare Corporala

Slabire prin Criolipoliza CoolTech: scapa de tesutul adipos localizat!

Criolipoliza este un tratament non-invaziv, nedureros, care indeparteaza definitiv tesutul adipos prin racirea acestuia in mod controlat si eficient pana la -8C, in cadrul tratamentelor medicale sau cosmetice.
Adevarata alternativa non-invaziva a liposuctiei, criolipoliza elimina pana la 5 cm din grasimea in exces localizata.

CoolTech este singurul aparat care raceste pana la -8 C în mai putin de 5 minute zona tratata, ceea ce reduce substantial posibila senzatie de disconfort, spre deosebire de alte dispozitive care scad temeperatura la nivelul suprafetei doar pana la – 3 grade in 10 minute.

Care sunt rezultatele criolipolizei?

  • Eliminarea definitiva a grasimii localizate
  • Remodelarea corporala acolo unde nici exercitiile si nici dieta nu dau rezultate
  • Scaderea in circumferinta cu pana la 5 cm inca de la prima sedinta
  • Aspectul pielii este imbunatatit

In cat timp se vad rezultatele?

Primele efecte sunt observabile dupa 15 zile de la efectuarea tratamentului, un rezultat vizibil si definitiv instalat se observa dupa aproximativ 6-8 saptamani de la efectuarea procedurii. Studiile clinice efectuate de-a lungul timpului arata ca 50% dintre celulele adipoase inghetate sunt eliminate chiar de la prima sedinta.

Care sunt zonele pe care le poti trata astfel?

Fie zone mai intinse precum abdomenul sau spatele, dar si zone inguste, precum aripioarele, bratele sau genunchi.

De ce sa optezi pentru Dasdem?

Terapeutii nostri au pregatire medicala si iti ofera consiliere de specialitate luand in calcul toate aspectele implicate. In plus, trainingurile repetate, protocoalele de tratament si aparatura de top asigura cele mai bune rezultate.

 

Ce se intampla in timpul unei proceduri de criolipoliza Cool Tech?

Procedura incepe prin masurarea cu exactitate a tesutului adipos de catre terapeutul Dasdem. In functie de rezultatul acestei masuratori, se stabileste impreuna cu pacientul abordarea terapeutica potrivita.

Urmeaza apoi ca pacientul sa se aseze pe patul de tratament, intr-o pozitie cat mai comoda. Terapeutul protejeaza zona asupra careia se va actiona cu ajutorul unui gel anti-inghet si a unei membrane speciale, ambele avand rolul de a proteja pielea de temperatura scazuta.

Se fixeaza apoi tesutul gras in aplicatoarele speciale printr-un proces de vacuum, fiind separat de tesutul inconjurator si de colagen care sunt astfel protejate. Un alt efect al de vacuumului este acela ca scade circulatia sanguina in zona vizata, ceea ce asigura o racire mai precisa si mai contolata a ariei respective.

Procedura de criolipoliza la clinica Dasdem

Se trece apoi la procedura propiu-zisa de criogenare care este efectuata controlat de catre aparatul CoolTech. Toate procedurile dureaza cel putin 60 de minute pentru a se obtine efectul dorit.

In acest timp, celule grase de sub piele (adipocitele) ingheata si mor (procesul de apoptoza adipocitara – moarte programata a celulelor). In saptamanile urmatoare, procesul metabolic firesc al oganismului va elimina rezidurile lor prin intermediul sistemului limfatic.

La sfarsitul procedurii, aplicatoarele elibereaza tesutul adipos. Terapeutul nostru efectueaza apoi un masaj sustinut asupra zonei pentru a se asigura ca se reia circulatia sanguina normala. Vei mai ramane 5 minute intinsa pe pat si te vei ridica progresiv.

Ce ai putea simti in timpul procedurii?

O usoara senzatie de rece este normala in timpul tratamentului, de aceea te vom inveli. Cu siguranta insa, te vei plictisi. Vino pregatita cu o carte sau orice alt mijloc de relaxare care iti permite sa stai nemiscata si intinsa peste o ora. Poti sa meditezi si chiar sa tragi un pui de somn, ramanem noi vigilenti.

Observatii, recomandari si contraindicatii

Inainte de efectuarea procedurii CoolTech este recoandat sa pregatesti zona cu grasime in exces vizata prin 2 sedinte de tratament cu radiofrecventa precum cel VelaShape. Pentru imbunatatirea rezultatelor, este recomandabil sa alternezi procedura CoolTech cu cea VelaShape. Dupa efectuarea procedurii de criolipoliza trebuie sa astepti 7 zile inainte de efectuarea oricarui alt tratament, inclusiv cel de tip Vela Shape, pe zona tratata.
De asemenea, pacientul trebuie sa astepte intre 6 si 8 saptamani pentru a repeta procedura CoolTech pe aceeasi zona. Nu se recomanda mai mult de 3 proceduri pe an asupra aceluiasi tesut.
Numarul maxim de zone care pot fi tratate in aceeasi sedinta sau in zile succesive este de 3 (de exemplu, doua aripioare si abdomenul).
Este posibil sa apara dupa tratament echimoze locale, senzatia de furnicaturi sau de oboseala in zona tratata, care sa dureze pana la 3 saptamani.

Contraindicatii:

– insuficienta renala sau hepatica
– boala Raynaud
– crioglobulinemie
– hipoproteinemie
– degeraturi grave
– diabet sever
– febra
– carcinom, cancer
– sarcina si alaptare
– dermatita, eczeme, cosuri
– varice, flebita, tromboflebita.

Este esential sa te hidratezi corespunzator in timpul si dupa efectuarea procedurii.


PROGRAMEAZA-TE

    SUCCESS
    Call Now Button