Peeling Chimic

Peeling Chimic

Peeling chimic – tratament de regenerare celulara pentru pielea ta

Odata cu inaintarea in varsta, turn-over-ul celular (rata de regenerare celulara) este diminuata. Prin urmare, suprafața pielii devine mai ingrosata, favorizand un aspect aspru si tern, dar si prezenta punctelor negre si albe, a petelor pigmentare si a ridurilor. Impotriva acestor efectele ale inaintarii in varsta, dar si impotriva acneeei si semnelor sale, actioneaza peelingul chimic.

Acesta este un tip de tratament care consta in aplicarea pe piele a unuia sau mai multor agenti chimici, care produc o distrugere controlata a straturilor pielii, urmand ca in timpul vindecarii sa se stimuleze formarea de noi celule epidermice si de colagen, pielea capatand un aspect mai ferm, mai luminos, mai tanar.

 

Care sunt problemele pielii pe care le treaza peelingul chimic?

Peelingurile chimice sunt disponibile în multiple variante, specifice pentru acnee activa si cicatrici postacneice, modificari hiperpigmentare(melasma, lentigine, pigmentari post-inflamatorii), riduri, piele imbatranita prematur, pori dilatați.

Cum se intampla un peeling chimic?

Procedura de peeling chimic este minim invaziva, sigura si eficace, in general bine tolarata de pacienti.
Ea trebuie personalizata conform nevoilor si caracteristicilor fiecarui pacient, cu stabilirea diagnosticului si obiectivelor cu privire la rezultate, precum si o evaluare prealabila a starii de sanatate si a stilului de viata al pacientului (expunere la raze UV, timp liber disponibil pt recuperare) pentru a oferi rezultate optime cu recuperare cat mai rapida. Respectarea stricat a indicatiilor post-procedura va feri pacientul de apartita evenimentelor nedorite.

De ce sa optezi pentru Dasdem?

Terapeutii nostri au pregatire medicala si iti ofera consiliere de specialitate luand in calcul toate aspectele implicate. In plus, trainingurile repetate, protocoalele de tratament si aparatura de top asigura cele mai bune rezultate.

Reactii adverse si recomandari

In urma unui peeling chimic poate aparea un discret edem şi eritem facial ce se estompează în câteva ore după tratament. Va recomandam sa evitati sauna, baile fierbinti, scrubul facial si sesiunile de solar in zilele urmatoare. Folositi crema cu protectie solara ridicata.

PROGRAMEAZA-TE

    SUCCESS
    Call Now Button