Masaj de relaxare

Masaj de relaxare

Masajul de relaxare: balsam pentru trup si suflet

Din vremuri stravechi, oamenii s-au bucurat de o tehnica aparte, descoperita instinctiv de a scapa de durere si de a induce o stare de relaxare: masajul. Popoarele lumii au contribuit la perfectionarea si ajustarea acestei tehnici si au transformat masajul intr-o solutie vindecatoare pentru diverse afectiuni, dar si pentru sufletele agitate sau obosite.

Manevrele de masaj s-au specializat in timp pe mai multe sfere de actiune: masajul terapeutic vindeca diverse afectiuni ale muschilor sau articulatiilor, ajuta la recuperarea dupa diverse traumatisme, cel anticelulitic sau cel de tonifiere sculpteaza silueta, iar cel de relaxare contribuie la refacerea organismului, la inducerea unei stari de bine, la destindere si la obtinerea calmului ce ajuta la instalarea unui somn odihnitor.

Care sunt rezultatele masajului de relaxare?

Recomandat mai ales persoanelor care petrec foarte mult timp la birou, pe scaun, persoanelor care petrec foarte mult timp in picioare, dar nu numai, masajul de relaxare, asa cum ii spune si numele, ajuta pacientul sa se detensioneze, sa atinga o stare de bine si sa se odihneasca. Este aliatul perfect impotriva stresului, oferind o stare de relaxare, fara senzatia de letargie. Manevrele sale blande, lente, elibereaza contracturile de la nivelul musculaturii si calmeaza. In acelasi timp, imbunatateste circulatia sangvina si limfatica, ceea ce duce la eliminarea toxinelor mai eficient. De asemenea, imbunatateste postura persoanei care primeste masajul.

In ce consta un masaj de relaxare?

Scopul prinicipal al acestei manevre este relaxarea, de aceea si ambientul este unul special. Vei fi poftit de terapeutul Dasdem intr-o camera cu lumina difuza. O muzica relaxanta se va auzi in fundal. Masajul va consta in atingeri blande, dar profunde, care actioneaza asupra musculaturii si articulatiilor contribuind la destinderea acestora. Iti recomandam sa nu ai telefonul cu tine in sala de masaj si sa incerci sa te concentrezi pe manevrele blande, dar ferme, ale terapeutului pentru a putea sa opresti gandurile care nu iti dau pace.

De ce sa optezi pentru Dasdem?

Toate masajele Dasdem sunt efectuate de kinetoterapeuti cu experienta. Trainingurile repetate prin care trec acestia, dar si grija fata de ambientul in care au loc masajele asigura cele mai bune rezultate pentru pacient.

Contraindicatii si precautii

Masajul este recomandat persoanelor de orice varsta si nu exista contraindicatii in ceea ce priveste masajul de relaxare. Chiar si femeile gravide gaseasca un moment de relaxare in cadrul unei sedinte de masaj de relaxare. Poate avea un rol terapeutic in cazul durerilor sau al picioarelor umflate. In acelasi timp, previne aparitia vergeturilor.  Totusi, se recomanda precautie in cazul bolilor de piele sau al tromboflebitelor.

 

 

PROGRAMEAZA-TE

    SUCCESS
    Call Now Button