Tratamentul HydraFacial – introducere in cosmetica secolului 21

Tratament facial recomandat tuturor tipurilor de piele, HydraFacial nu imbunatateste doar aspectul pielii, ci tinteste si problemele sale cele mai frecvente: puncte negre, riduri fine, lipsa elasticitatii, a fermitatii si a luminozitatii, hiperpigmentari, exces de sebum, pori mariti si semne avansate de imbatranire a pielii.

Cum functioneaza?

Sistemul unic Vortex – Fusion® este ceea ce diferentiaza procedura de hidrodermoabraziune de alte tratamente. HydraFacial combina simultan curatarea, exfolierea, extractia, hidratarea si protectia oferita de antioxidanti, peptide si acid hialuronic. Rezulta o piele mai curata, mai frumoasa si mai hidratata, fara disconfortul si timpul de recuperare pe care il presupun tratamentele clasice cosmetice efectuate cu abur si prin manevre dure, de apasare a pielii.
Datorita acestui sistem unic oferit de dispozitivul HydraFacial, ingredientele care ajung in straturile profunde ale pielii au o maxima eficienta asupra reducerii liniilor fine si a ridurilor, cat si asupra volumului fetei si a elasticitatii pielii.

Care sunt pasii tratamentului?

Pasul 1. Curatare si exfoliere – Celulele moarte sunt eliminate delicat pentru a lasa o piele noua si sanatoasa.
Pasul 2. Peeling cu acizi – curata in profunzime porii de impuritati si praf, fara a irita sau leza tenul.
Pasul 3. Exctractia punctelor negre – se realizeaza fara durere, automat, cu ajutorul vortex-ului care curata si elimina impuritatile din piele.
Pasul 4. Hidratarea: antioxidantii si acidul hialuronic sunt introdusi in piele prin tehnica de Vortex-Fusion pentru hranirea si protejarea tenului.

Terapia LED Light HydraFacial

Led-ul rosu este folosit pentru a imbunatati fermitatea si elasticitatea pielii. Ajuta la reducerea liniilor fine si a ridurilor, a hiperpigmentarii si a altor semne de imbatranire. Led-ul albastru este benefic pentru tenul gras sau acneic.

Totul in doar 30 de minute!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × five =