Hidratare profunda Hydrafacial

Tratamentul HydraFacial – introducere in cosmetica secolului 21

Tratament facial recomandat tuturor tipurilor de piele, HydraFacial imbunatateste aspectul pielii si tinteste problemele sale cele mai frecvente:

  • puncte negre, exces de sebum, pustule si alte manifestari ale acneei;
  • riduri fine;
  • lipsa elasticitatii, a fermitatii si a luminozitatii;
  • hiperpigmentari;
  • pori mariti si semne avansate de imbatranire a pielii.

Tratamentul de hidrodermoabraziune este singurul pe piata care imbina in acelasi timp atat curatarea, exfolierea, extractia, hidratarea si protejarea tenului pentru un ten sanatos, luminos si fara imperfectiuni, fara a-l leza in niciun fel.

Cum functioneaza?

HydraFacial combina simultan curatarea, exfolierea, extractia, hidratarea si protectia oferita de antioxidanti, peptide si acid hialuronic. Rezulta o piele mai curata, mai frumoasa si mai hidratata, fara disconfortul si timpul de recuperare pe care il presupun tratamentele clasice cosmetice efectuate cu abur si prin manevre dure, de apasare a pielii.
Tehnologia Vortex  este ceea ce diferentiaza procedura de hidrodermoabraziune de alte tratamente. Datorita acestui sistem unic oferit de dispozitivul HydraFacial, ingredientele care ajung in straturile profunde ale pielii au o maxima eficienta asupra reducerii liniilor fine si a ridurilor, cat si asupra volumului fetei si a elasticitatii pielii.

Vortex-Cleaning™: vortexul curăța și elimina impuritățile de la nivelul pielii cu ajutorul solutiilor speciale HydraFacial

Vortex-Extraction™: un vacuum special care este actionat de puterea vortexului realizeaza extractia punctelor negre și a pustulelor intr-un mod blând, delicat

Vortex-Fusion™- un aplicator special trimite in piele mixul de substante hidratante și antioxidanții facut special pentru problemele specifice de ten ale pacientei.

Care sunt pasii tratamentului?

Pasul 1. Drenaj limfatic. Realizat cu dispozitive fine de sticla, drenajul limfatic elimina toxinele de la nivelul fetei si reduce edemele, combatand retentia de apa, imbunatateste circulatia sangvina.

Pasul 2. Curatare si exfoliere – Celulele moarte sunt eliminate delicat pentru a lasa o piele noua si sanatoasa.

Pasul 3. Peeling cu acizi – curata in profunzime porii de impuritati si praf, fara a irita sau leza tenul.

Pasul 4. Extractia punctelor negre – se realizeaza fara durere, automat, cu ajutorul vortex-ului care curata si elimina impuritatile din piele.

Pasul 5. Hidratarea – antioxidantii si acidul hialuronic sunt introdusi in piele prin tehnica de Vortex-Fusion pentru hranirea si protejarea tenului.

Pasul 6. Protectia – cu ajutorul cremelor HydraFacial Daily Essentials efectul instantaneu al tratamentului este pastrat pe termen lung.

Terapia LED Light HydraFacial

Led-ul rosu este folosit pentru a imbunatati fermitatea si elasticitatea pielii. Ajuta la reducerea liniilor fine si a ridurilor, a hiperpigmentarii si a altor semne de imbatranire. Led-ul albastru este benefic pentru tenul gras sau acneic. Ambele ajuta la diminuarea congestiei si inrosirii pielii.

Totul in doar 30 de minute!

PROGRAMEAZA-TE

    SUCCESS
    Call Now Button