Tratament celulita

Tratament celulita

VelaShape elimina eficient celulita si reda elasticitatea pielii pentru o silueta frumos conturata

Tratementele VelaShape sunt dedicate remodelarii non-invazive a corpului, prin reducerea de centimetri din circumferinta si diminuarea celulitei. Adica te scapa de cativa centimetri de grasime si de aspectul de coaja de portocala dat de celulita fara sa fie nevoie de bisturiu. Arati mai bine intr-un timp scurt si fara perioada de recuperare.

Sistemul VelaShape este fabricat de producatorul Syneron – Candela, unul dintre liderii mondiali producatori de aparatura medicala si cosmetica.
Prin urmare, VelaShape combina 4 tehnologii cu efect sinergic cert:
– energie optica cu infrarosu (IR)
– curent bipolar conductor de frecvente radio (RF)
– vacuum pulsat
– role de masaj.

 

Care sunt rezultatele terapiei VelaShape?

– incalzire cutanata pana la 3 mm si subcutanta pana la 15 mm ,ceea ce favorizeaza migrarea celulelor din tesutul vizat si determina stimularea fibrelor de colagen si elastina, producand colagen nou.
– modificari mecanice aduse celulelor de grasime
– imbunatatirea circulatiei sanguine, ceea ce aduce in tesut un flux de oxigen sustinut si faciliteaza schimbul celular
– drenaj limfatic consistent care favorizeaza eliminarea reziduurilor de tesut gras
– rata metabolica crescuta.


Ca urmare, VelaShape imbunatateste elasticitatea pielii, care devine mai supla, prevenind neregularitatile sau asimetriile, reduce umflarea tesutului cutanat si diminueaza celulita.

In cat timp se vad rezultatele?

Rezultatele in urma testelor clinice au fost vizibile dupa numai 4 tratamente, dar vei observa o imbunatatire a aspectului pielii inca de la prima sedinta. Unii pacienti raspund mai rapid decat ceilalti la tratament, insa rezultatele nu sunt conditionate de un stil de viata sanatos (dieta si exercitii fizice).

Siguranta si eficacitatea tehnologiei sistemului VelaShape II au fost demonstrate atat in cazul testelor clinice, cat si in peste 3.5 milioane de tratamente independente realizate pe pacienti din intreaga lume.
7.3 cm – reducere circumferentiala
2.5 cm – reducere pe fiecare coapsa
2.3 cm – reducere in zona fesiera
Majoritatea pacientilor au considerat tratamentul usor, fara durere.
60% au prezentat o imbunatatire a texturii pielii.

Care sunt zonele pe care le poti trata astfel?

Orice zona a corpului unde pielea si-a pierdut din elasticitate si unde este prezenta celulita, atat zone mai vaste, precum spatele sau abdomenul, dar si zone mai inguste, precum barbia dubla sau bratele.

De ce sa optezi pentru Dasdem?

Terapeutii nostri au pregatire medicala si iti ofera consiliere de specialitate luand in calcul toate aspectele implicate. In plus, trainingurile repetate, protocoalele de tratament si aparatura de top asigura cele mai bune rezultate.

Vela Shape - celulita Dasdem 1

Contraindicatii si observatii

Tratamentul nu este indicat femeilor insarcinate sau care alapteaza. Femeile care au nascut natural pot incepe tratamentele VelaShape la 4-5 luni dupa nastere, iar cele care au nascut prin cezariana la 6 luni dupa interventie sau atunci cand echilibrul hormonal este recastigat.

Tratamentul este recomandat inaintea oricarei sedinte de criolipoliza.

PROGRAMEAZA-TE

    SUCCESS
    Call Now Button