Tratament pete pigmentare Intraceuticals Opulence

Intraceuticals Opulence – tratamentul petelor pigmentare care si hidrateaza

Intraceuticals este un tratament de hidratare in profunzime a tenului si de reducere a aspectului neuniform al tenului prin tehnologia cu oxigen hiperbaric. Acesta introduce in dermul profund un cocktail de acid hialuronic si ingrediente active care impreuna redau hidratarea, tonusul si luminizotatea tenului, tratand petele pigmentare.

Deoarece tratamentul nu lezeaza epiderma, ci o ajuta sa isi recapete hidratarea si stralucirea, tratamentul este folosit de VIP-uri din intreaga lume inainte de marile evenimente.

La ce rezultate sa te astepti de la Intraceuticals Opulence?

– pielea este hidratata gratie acidului hialuronic si protejata de efectul radiaclilor liberi datorita antioxidantilor si vitaminelor
– tenul este mai neted, ridurile si liniile fine sunt reduse
– pielea capata fermitate si un volum sporit
– petele pigmentare sunt reduse sau chiar eliminate prin efectul ingredientelor botanice active din serum
– tratamentul actioneaza si in zilele urmatoare, efectele fiind sporite de trecerea timpului.

Care sunt ingredientele Intraceuticals Opulence?

– Acid Hialuronic usor
– Vitamina A
– Intra C – Vitmaina C stabilizata
– Vitmaina E
– Rumex crispus (macris galben)
– Ceai verde

Ce se intampla in timpul unui tratament Intraceuticals Opulence?

Tratamentul presupune 3 pasi care duc la depunerea de acid hialuronic si ingrediente active din derm pana la suprafata pielii si care ofera un rezervor de hidratare si nutrienti tenului.

Pasul 1.Infuzia Intraceuticals.

Cu ajutorul aparatului Intraceuticals, serul Opulence este dispersat in epiderma, oxigenul hiperbaric livrand ingredientele sale active pana la nivelul dermului. Deoarece jetul de oxigen presurizat este racoros, acesta are un al doilea efect secundar de calmare a pielii. Un amestec de iluminatori botanici si vitamina C superconcentrata si stabilizata controleaza formarea de melanina si imbunatateste nuanta neuniforma a pielii.

Pasul 2. Gelul de hidratare.

Gelul de hidratare si intinerire Intraceuticals cu acid hialuronic multicategorie incapusleaza hidratarea astfel dobandita, creand in acelasi timp o bariera invizibila in fata factorilor externi care ar putea sa iti usuce pielea. Si in gel se gaseste amestecul de iluminatori botanici si vitamina C superconcentrata si stabilizata controleaza formarea de melanina si imbunatateste nuanta neuniforma a pielii. Gelul se poate folosi si acasa, dupa tratament, de doua ori pe zi. Pentru zona delicata a ochilor se recomanda un gel contur Intraceuticals cu efect de intinerire datorita concentratie duble de acid hialuronic.

Pasul 3. Crema liant de hidratare.

Pasul final in procesul de depunere hialuronica, crema liant contine acid hialuronic pentru o hidratare intensa si un amestec de uleiuri esentiale – jojoba, macadamia, germen de grau, migdale dulci cu rol de protectie impotriva factorilor nocivi din mediu care pot duce la imbatranire prematura. Si aceasta crema este indicat sa se foloseasca acasa, aplicata de 2 ori pe zi.PROGRAMEAZA-TE

    SUCCESS
    Call Now Button