Mezoterapia – secretul tinereții veșnice ?

Mezoterapia – secretul tinereții veșnice ?

În copilărie, ne dorim să creștem mari și să fim independenți. În adolescență, ne dorim să ajungem la 18 ani și să ne separăm de părinți. După 20 de ani, ne dorim o carieră de succes și să întemeiem o familie. Undeva în jurul vârstei de 30 de ani, totuși, realizăm cu tristețe că în tot acest timp am fost într-o fugă continuă și că timpul a trecut foarte repede pe lângă noi. Acesta e momentul în care începem să cautăm secretul tinereții veșnice.

Poate că e imposibil să oprim timpul în loc când vine vorba de universul din jurul nostru, însă din punct de vedere dermatologic există anumite trucuri care ne permit să avem pielea frumoasă, sănătoasă și plină de vitalitate pentru cât mai mult timp. Unul dintre acestea este mezoterapia!

Ce este mezoterapia?

Mezoterapia în medicina estetică este o procedură de reîntinerire facială minim invazivă, care presupune introducerea unor cocktailuri de vitamine, minerale și antioxidanți într-o bază de acid hiauronic și injectarea la nivelul mezodermului (stratul mijlociu al pielii). Aceste elemente regenerează pielea prin stimularea microcirculației cutanate și a celulelor specializate în producția de colagen, elastină și acid hialuronic (fibroblaste). Un binemeritat refresh pentru ten, fără complicații!

Ce igrediente conțin fiolele folosite în mezoterapie?

La momentul acesta, peste 2 milioane de femei din toata lumea s-au bucurat deja de mezoterapia cu produse din gama Filorga. Fiolele de tip NCTF 135 HA conțin 53 de ingrediente active (pe lângă baza formată din acidul hialuronic), dintre care 12 sunt vitamine esențiale pentru piele, 23 sunt aminoacizi, 6 sunt minerale, 6 sunt coenzime, 5 sunt acizi nucleici și ultimul este un agent care luptă împotriva radicalilor liberi. Acțiunea lor combinată determină o îmbunătățire dramatică a stării de sănătate a pielii!

Ce efecte are mezoterapia asupra tenului?

Conform studiilor efecuate de către medicii dermatologi de la laboratoarele Filorga, care au folosit această procedură pe diferite tipologii de pacienți, mezoterapia are multiple beneficii pentru sănătatea tenului!

În primul rând, tenul tern, lipsit de strălucire, este revitalizat, iar pielea laxă este tonifiată. Zonele cu culoare neuniformă sau depigmentări (de exemplu în cazul pacienților care sufereau de vitiligo) au căpătat un aspect normal, uniform. 43% dintre pacienți au observat că ridurile din zona ochilor și a gurii au fost atenuate după primele ședințe, iar 59% dintre participanți au declarat că porii lor dilatați au fost micșorați semnificativ.

Pentru cei ce au folosit cocktailul de vitamine în zona scalpului, alopecia a fost diminuată și firele de păr care au crescut în loc au fost mai rezistente și mai strălucitoare.

Începând cu ce vârstă este indicat tratamentul?

Mezoterapia poate fi recomadantă pacienților de la primele semne ale îmbătrânirii tenului, în jurul vârstei de 23 de ani, când producția de colagen a organismului începe să scadă. Este recomandată tuturor segmentelor de vârstă și îndeosebi persoanelor care au probleme cu căderea părului, cu laxitatea pielii sau cu boala vitiligo.

Pentru mai multe informații despre această procedură și despre prețurile aferente, suntem disponibili telefonic în timpul programului sau prin mesaj direct pe pagina noastră de Facebook!

PROGRAMEAZA-TE

    SUCCESS
    Call Now Button