Scapă de cearcăne cu un booster Intraceuticals !

Scapă de cearcăne cu un booster Intraceuticals !

Simți că oricâte ore ai dormi, nu te odihnești suficient, iar cearcănele tale nu dispar? Ai încercat tot felul de trucuri de pe internet, dar parcă nici feliile de castraveți și nici măștile faciale nu au efectele dorite?

Nu te îngrijora – brandul de renume Intraceuticals are o soluție pentru problema ta: îți prezentăm gama de boostere care tratează punctual fiecare imperfecțiune a tenului! Scapă de cearcăne cu un booster Intraceuticals !

Gama de boostere Intraceuticals a fost creată de către experții în dermatologie și cosmetologie pentru a oferi pacienților soluții personalizate pentru diversele probleme ale tenului lor. Aceste boostere testate dermatologic sunt disponibile atât în varianta pentru infuzie, realizată la clinică, cât și în cea de cremă, pentru a spori efectul tratamentului ulterior, la domiciliu. Cele utilizate acasă trebuie combinate cu un serum pentru a facilita absorbția în adâncimea dermului.

Ce tipuri de boostere există?

  1. Booster cu vitamina A – Diminuează porii dilatați, tratează arsurile solare și uniformizează textura pielii. Ideal pentru tenul expus la factorii de mediu!
  2. Booster cu antioxidanți – Revitalizează pielea cu ajutorul antioxidanților naturali extrem de puternici (extracte din prune kakadu, o plantă australiană). De asemenea, reduce rapid cearcănele și luptă cu radicalii liberi din corp.
  3. Booster cu vitamina C – Protejează pielea prin cele 3 forme combinate de vitamina C, asigură foto-protecție prelungită și tratează hiperpigmentația tenului.
  4. Booster cu colagen – Acesta va împrospăta tenul tău cu un cocktail puternic de peptide de colagen, cu scopul a reîntineri și restabili volumul și fermitatea pielii, reducând vizibil ridurile fine.

 

Ce probleme ale tenului pot fi remediate cu Intraceuticals Boosters?

  • porii măriți și iregularitățile texturii pielii
  • ridurile profunde și cearcănele
  • petele pigmentare și arsurile solare
  • îmbătrânirea cutanată și volumul facial redus
  • elasticitatea redusă a pielii

Căror tipuri de ten se adresează aceste tratamente?

Boosterele Intraceuticals sunt concepute pentru o gamă larga de tipuri de piele. În funcție de particularitățile pielii tale (uscată, uleioasă, sensibilă etc), terapeuții noștri îți pot concepe un plan de tratament personalizat. Eficacitatea acestor produse nu este influențată de pH-ul pielii tale.

De ce îți recomandăm să alegi Intraceuticals?

Numeroase vedete de la Hollywood, precum Madonna, Paris Hilton și Kim Kardashian, au apelat la brandul Intraceuticals în urma recenziilor pozitive și au fost extrem de încântate de rezultate încă de la prima ședință. Produsele de la această firmă sunt unele de top, ce utilizează doar ingrediente de cea mai bună calitate pentru rezultate sigure și de durată, spre deosebire de multe alte firme mai ieftine, care doar promit o transformare fără a oferi rezultate concrete.

Programările pentru tratamentele din clinica noastră trebuie efecutate telefonic. Pentru mai multe informații despre tratamentele disponibile la Dasdem și despre prețurile aferente, nu ezita să ne contactezi telefonic sau prin mesaj direct pe Facebook sau Instagram! Suntem aici ca să îți oferim toate informațiile de care ai nevoie!

PROGRAMEAZA-TE

    SUCCESS
    Call Now Button