Descoperă gama Opulence de la Intraceuticals!

Descoperă gama Opulence de la Intraceuticals!

Produsele brandului de renume Intraceuticals conferă tenului o hidratare în profunzime și diminuează aspectul neuniform al tenului utilizând o tehnologie revoluționară pe bază de oxigen hiperbaric.

Aceasta presupune introducerea în profunzimea dermului a unui amestec de acid hialuronic și ingrediente active, care împreună redau hidratarea, tonusul și luminizotatea tenului. Pe lângă toate aceste beneficii, gama Opulence de la Intraceuticals este gândită special pentru tratarea petelor pigmentare.

Deoarece acest tratament gentil nu rănește pielea, ci o ajută să își recapete hidratarea & strălucirea, este folosit de numeroase vedete din întreaga lume chiar înainte de a urca pe scenă sau de a păși pe covorul roșu.

Cum se desfășoară tratamentul cu produsele din gama Opulence?

Întreg tratamentul cuprinde 3 pași care au ca scop infuzarea dermului cu acid hialuronic și ingrediente active, din profunzime spre suprafață. Acestea acționează ca o rezervă pentru organism, permițând o hidratare îndelungată a tenului.

PRIMUL PAS – INFUZIA 

Cu ajutorul aerografului, serul este răspândit uniform în epidermă, oxigenul hiperbaric facilitând transportul ingredientelor active până la nivelul dermului. Deoarece jetul de oxigen sub presiune este rece, acesta are efectul secundar de a calma pielea. Amestecul de iluminatori botanici și vitamina C superconcentrată si stabilizată facilitează formarea controlată de melanină, îmbunătățind nuanța neuniformă a pielii.

PASUL AL DOILEA – GELUL DE HIDRATARE

Gelul hidratant și rejuvenant Intraceuticals pe bază de acid hialuronic încapsulează hidratarea dobândită prin infuzie și construiește în același timp o barieră invizibilă în fața factorilor externi care ar putea deshidrata tenul. Gelul se poate folosi și la domiciliu dupa tratament, de două ori pe zi. Pentru zona delicată a ochilor, unde pielea este mult mai subțire, recomandăm un gel de contur Intraceuticals cu efect sporit de întinerire datorat concentrației duble de acid hialuronic.

PASUL AL TREILEA – CREMA LIANT DE HIDRATARE

Ultimul pas din procesul de depunere hialuronică, crema liant conține acid hialuronic (pentru a hidrata intens) și un amestec de uleiuri esențiale – jojoba, macadamia, germeni de grâu, ulei migdale dulci (cu rol protector împotriva factorilor nocivi din mediu care pot duce la un efect de aging prematur). De asemenea, crema este recomandată pentru acasă (necesită două aplicări pe zi).

REZULTATELE SUNT VIZIBILE IMEDIAT DUPĂ TRATAMENT?

Da! Pielea este mult mai hidratată grație acidului hialuronic și protejată de efectele radiacalilof liberi datorită antioxidanților și vitaminelor. Tenul este mai neted, ridurile și liniile fine sunt reduse, pielea capătă fermitate și volum sporit. De asemenea, petele pigmentare sunt reduse sau chiar eliminate complet prin efectul ingredientelor active din serum.

Tratamentul acționează pe parcursul următoarelor 48 de ore, efectele fiind sporite de trecerea timpului. Machiajul poate fi mai aplicat mai ușor pe față după Intraceuticals și rezistă mai bine pe parcursul zilei!
PROGRAMEAZA-TE

    SUCCESS
    Call Now Button