Am lansat oficial Dasdem Hair & Beauty!

Am lansat oficial Dasdem Hair & Beauty!

Vizitele tale la Dasdem vor deveni din ce în ce mai plăcute! De ce? Pentru că acum ai posibilitatea de a te programa pentru o gamă și mai largă de servicii de înfrumusețare! Cu o singură vizită la sediul nostru îți poți rezolva toate nevoile de beauty!

Ce servicii noi sunt disponibile ?

Dasdem Hair & Beauty ofera servicii complete pentru păr (tuns, vopsit, coafat, permanent), gene (extensii, vopsit), sprâncene (micropigmentare, pensat, vopsit) și unghii (manichiură, pedichiură).

Foarte mulți dintre clienții noștri ne-au întrebat pe parcursul anilor dacă vom inaugura și aceste servicii la Dasdem – ei bine, a sosit momentul mult așteptat! Te poți programa începând de săptămâna aceasta!

Standardele de top cu care te-am obișnuit și până acum se aplică și în cazul departamentului Dasdem Hair & Beauty – fie că vorbim de normele de igienă sau de calitatea produselor folosite.

Toate serviciile vechi rămân în continuare disponibile, așa că dacă îți dorești să vii în aceeași zi la o ședință de criolipoliză, urmată de pensat și manichiură, tot ce trebuie să faci este să ne anunți și noi vom aranja programul special pentru tine!

Pentru mai multe informații legate de noile servicii și de prețurile aferente, nu ezita să ne contactezi telefonic sau pe noul cont de Instagram , @dasdembeauty !

Cu drag, echipa Dasdem!

PROGRAMEAZA-TE

    SUCCESS
    Call Now Button