Consultatie Dermatologica

Consultatie Dermatologica

Cheia succesului pentru o piele frumoasa si sanatoasa? O consultatie dermatologica

Orice consultatie dermatologica in clinica noastra are ca rezultat mai multa siguranta pentru tine. Tratatamentele pe care le oferim sunt gandite astfel incat  sa accentueze frumusetea si sa redea sanatatea pielii tale. Iar pentru ca fiecare pacient este unic, tratamentul cel mai potrivit se efectueaza in urma evaluarii de catre medicul specialist Dermatolog, singurul care are competentele necesare pentru a desemna cea mai buna abordare terapeutica in urma unei consultatii dermatologice.

In functie de afectiunea cu care te confrunti sau de caracteristicile pielii tale, medicul iti va recomanda un tratament personalizat.

De ce sa ai incredere in dermatolog? Dermatologia reprezinta specialitatea medicala ce se ocupa cu diagnosticul si tratamentul bolilor de piele, a anexelor (unghii, par) si mucoaselor. Pielea este organul cel mai extins al corpului uman fiind intr-o permanenta legatura cu celelalte organe, de multe ori putand indica disfunctii ale acestora. Pentru a arata bine si a fi sanatoasa, trebuie tratata cu toata atentia. De aceea, la Dasdem iti punem la dispozitie personal medical care sa se asigure ca primesti tratamentul potrivit.

PROGRAMEAZA-TE

    SUCCESS
    Call Now Button