7 vedete care au optat pentru fațete dentare ca să își transforme zâmbetul !

7 vedete care au optat pentru fațete dentare ca să își transforme zâmbetul !

Mulți oameni sunt de acord cu faptul că zâmbetul cuiva este extrem de important – e unul dintre primele aspecte pe care le sesizăm atunci când cunoaștem o persoană nouă! Un zâmbet asimetric sau neîngrijit poate distruge estetica întregii fețe și poate lăsa impresia unei igiene orale precare.

Din acest motiv, foarte mulți oameni au optat pentru un zâmbet nou, personalizat, obținut în urma montării unor fațete ceramice care să schimbe complet forma și culoarea dinților pentru a ascunde orice fel de defecte care i-ar fi putut nemulțumi.

Printre aceste persoane se numără și câteva nume răsunătoare de la Hollywood. Nu îți va veni să crezi cum arătau aceste 7 personalități înainte de a merge la cabinetul stomatologic pentru un zâmbet nou! Transformările lor sunt uimitoare!

Tom Cruise

Pasul firesc pentru a-ți lansa cariera de actor în stratosferă? O îmbunătățire de look demnă de o vedetă de la Hollywood! Fotografiile vorbesc de la sine – Tom Cruise arată incredibil cu noul său zâmbet! Pe lângă îmbunătățirile estetice, există și avantaje practice: fisura din incisiv a fost acoperită complet în urma montării fațetelor.

Miley Cyrus

Încă de la o vârstă fragedă, Miley Cyrus a fost expusă criticilor publicului prin prisma succesului răsunător obținut în urma rolului din cadrul emisiunii de pe Disney Channel “Hannah Montana”. Mulți au simțit nevoia să se lege de zâmbetul și personalitatea ei, așa că ea a fost impulsionată să își pună fațete ceramice și să își transforme complet look-ul într-unul demn de un superstar, ca semn al maturizării și al unei noi ere, departe de Disney.

Morgan Freeman

Carismatic și memorabil, Morgan Freeman este unul dintre cei mai îndrăgiți actori americani. La vârsta de 83, el arată incredibil – un rol important îl are și zâmbetul lui alb! Secretul? Evident, fațetele dentare ceramice! Culoarea dinților lui a fost schimbată de la un galben inestetic la un alb natural impecabil!

Victoria Beckham

De la Spice Girls la nunta cu fotbalistul David Beckham și o linie proprie de haine, Victoria a avut parte de numeroase transformări de invidiat pe parcursul ultimelor decenii! Ea a recunoscut că fațetele ceramice au fost mereu o prioritate pe lista de achiziții – vedeta și-a schimbat look-ul cu prima ocazie și de atunci zâmbește mereu cu încredere în toate pozele!

Zac Efron

Lansat în atenția publicului în urma rolului jucat în filmul Highschool Musical, Zac Efron a devenit pe parcursul anilor o figură îndrăgită în industira cinematografică americană. Două transformări importante au marcat evoluția lui de la adolescent la adult: corpul de invidiat și dinții uimitori!

50 Cent

Nemulțumit de strungăreața sa, rapper-ul american a optat pentru fațete dentare ca să își transforme zâmbetul. Diferența este incredibilă! Forget about the candy shop and start planning your visit to the dentist’s office!

Kylie Jenner

Vedetă de televiziune, antrepenor, mamă – Kylie Jenner a avut parte de una dintre cele mai dramatice transformări de look. Deși multe persoane au discutat extensiv despre buzele și fesele ei, zâmbetul ei alb nu trebuie omis de pe prima pagină! Fațetele dentare i-au oferit un aer matur, rafinat!

Dacă te-ai decis să îți corectezi zâmbetul și vrei să obții dinți albi perlați ca la Hollywood, fațetele ceramice sunt o soluție excelentă pentru tine și o investiție de durată!

În medie, ele vor rezista 15 ani atunci când sunt îngrijite corespunzător. Cu periajul obișnuit și cu verificări stomatologice bianuale, fațetele îți vor menține zâmbetul strălucitor pentru mult timp!

Procesul de montare per arcadă durează doar 5 zile la Dasdem Dental Clinic! De la prima ta vizită la clinică și până la zâmbetul pe care ți l-ai dorit mereu vei avea de așteptat mai puțin de o săptămână! Pentru lista de prețuri sau programări, ne poți contacta telefonic în timpul programului.

Este important de reținut faptul că fațetele ceramice ar trebui să fie înlocuite înainte de orice uzură semnificativă, deoarece acest lucru poate duce la apariția în timp a cariilor dentare. Medicul stomatolog vă va ține la curent cu necesitatea unei îmbunătățiri, dacă se consideră a fi ceva necesar.

PROGRAMEAZA-TE

    SUCCESS
    Call Now Button