Preventia dentara nu este un moft!

Preventia dentara nu este un moft!

Desi se vorbeste peste tot de importanta preventiei in ceea ce priveste sanatatea dintilor, mai ales in mediul online, statisticile ne arata cat de putine persoane au o rigurozitate pe igiena dentara ideala, pe controale ale danturii constante si efectuarea tratamentelor preventive de catre medicul stomatolog.

In ultimii ani, s-a observat o crestere in privinta copiilor care ajung la medicul pedodont si apoi la medicul ortodont, in cazul in care exista nevoia aplicarii unui aparat ortodontic.

 Care sunt efectele asupra danturii daca trec mai multi ani si nu ajungem la medicul dentist:

-aparitia tartrului poate cauza afectiuni ale gingiei, extrem de neplacute si greu de tratat

-aparitia petelor dentare, sub care se pot ascunde carii dentare

-Dintii nu dor! Durerea apare doar cand este deja grav. Asa ca daca ni se pare ca la suprafata este o carie mica, in profunzime e posibil sa fie deja afectata camera pulpara si nervul si rapid se dezvolta o infectie dentara.

-boala parodontala poate fi prezenta si nediagnosticata din timp, nu pot fi aplicate tratamente care sa-I stopeze efectele

-daca avem lucrari dentare, acestea au nevoie de o verificare si igienizare speciala la 6 luni.

….si multe altele.

Cea mai simpla procedura de preventie dentara este consultatia si igienizarea dentara (detartraj, periaj, air-flow) la 6 luni. In plus, pastrand acest obicei, putem avea costuri foarte mici daca nu ajungem la tratamente si proceduri complexe de reabilitare dentara (chirurgie maxilo-faciala, implantologie, ortodontie, protetica, endodontie).

Ce spus pacientii Dasdem Dental:

Ioana M: “ Observam niste pete pe dintii de jos si credeam ca sunt de la tartru. Din pacate, erau si doua carii. Ma bucur ca am ajung la clinica Dasdem si au fost tratate in aceeasi sedinta.”

Iustin D: “ Ajung foarte rar in Bucuresti, acum locuiesc in Germania, acolo toata lumea e riguroasa cu toate controalele medicale. Prefer sa ma tratez in Bucuresti, am gasit medici cu rabdare si pretul tratamentelor e mult mai mic. Multumesc, echipa Dasdem!”

Serban & Luciana M: “Ne doream de mult timp o albire dentara si credeam ca dauneaza smaltului dentar. Cand l-am intalnit pe Dr. Remus Stratulat la Dasdem a avut multa rabdare sa ne explice procedura, cand poate fi daunatoare si ce materiale se folosesc in clinica. In sfarsit avem zambetul imaculat! Recomandam tuturor!

Nu uita de preventia dentara, macar o data pe an! Si in rest, la Dasdem Dental, gasesti tot ce iti doresti pentru dantura ta.

Cu drag,

Echipa DASDEM

PROGRAMEAZA-TE

    SUCCESS
    Call Now Button