Cum îți poți pregăti tenul înainte de un eveniment important?

Cum îți poți pregăti tenul înainte de un eveniment important?

Te-ai întrebat vreodată care este secretul superstarurilor de pe covorul roșu pentru un ten radiant? Cum se face că, deși au zburat zeci de ore cu avionul și tocmai au terminat de filmat un nou serial, mulți actori arată fresh și tonici la fiecare eveniment important? Ei bine, asul lor din mânecă este un dispozitiv revoluționar numit Intraceuticals!

Intraceuticals Rejuvenate este un tratament de hidratare în profunzime a tenului printr-o tehnologie revoluționară, ce utilizează oxigen hiperbaric. Dispozitivul introduce in dermul profund un cocktail de acid hialuronic și ingrediente active pentru a reda hidratarea, tonusul și luminizotatea tenului.

Deoarece tratamentul nu lezează epiderma, ci o ajută să își recapete hidratarea și stralucirea rapid, înainte de sesiunea de make-up, este favoritul VIP-urilor precum Paris Hilton, Kim Kardashian, Cher și Madonna. din intreaga lume inainte de marile evenimente. De altfel, makeup artistul Madonnei, Gina Brooke, solicită efectuarea unui tratament Intraceuticals înaintea oricarui concert pentru a pregăti tenul cântăreței. De asemenea, Mzia Shiman, unul dintre cei mai cunoscuți specialiști în cosmetologie din New York, a fost special adusă la Shanghai pentru a pregăti tenul tinerelor modele de la Victoria’s Secret înainte de fantasticul show pe care l-au susținut în 2017.

Cât de repede se vor vedea rezultatele tratamentului?

Pielea este hidratata gratie acidului hialuronic si protejata de efectul radiaclilor liberi datorita antioxidantilor si vitaminelor încă de la prima sesiune de tratament. După mai multe ședințe efectuate regulat, tenul devine mai neted, ridurile și liniile fine sunt reduse, iar pielea capă tăfermitate și volum.

Cât timp rezistă efectul de lifting Intraceuticals?

După efectuarea acestui tratament facial, pielea ta va obține o strălucire minunată, iar tenul va fi revitaminizat și hidratat în profunzime. Acidul hialuronic va acționa progresiv, pe parcursul următoarelor zile, garantând longevitatea efectului de întinerire.

Ce ingrediente conține infuzia Rejuvenate?

Infuzia conține acid Hialuronic ușor, vitaminele A,C și E, extract de aloe vera și esență de ceai verde pentru un plus de cofeină și antioxidanți.

Cum se desfășoară procedura și câți pași are?

Tratamentul se efectuează în 3 pași. Diferitele etape duc la depunerea de acid hialuronic și vitamine în toate straturile pielii (din derm până la suprafață).

PASUL 1 – INFUZIA

Cu ajutorul aparatului Intraceuticals, serul Rejuvenate este dispersat în profunzimea tenului, oxigenul hiperbaric livrând ingredientele sale active până la nivelul dermului. Deoarece jetul de oxigen presurizat este răcoros, are un al doilea efect de calmare a zonelor înroșite sau iritate.

PASUL 2 – GELUL DE HIDRATARE

Gelul de hidratare și întinerire Intraceuticals cu acid hialuronic încapsulează hidratarea dobândită la pasul anterior, creând în același timp o barieră invizibilă împotriva factorilor externi care ar putea să îți usuce tenul.

Gelul se poate folosi și acasă, dupa tratament, de două ori pe zi. Pentru zona delicată a ochilor, îți recomandăm gelul de contur Intraceuticals, cu efect anti-ageing sporit datorită concentrației duble de acid hialuronic.

PASUL 3 – CREMA LIANT

Pasul final din procesul de depunere hialuronică este format din crema liant. Această este importantă pentru o hidratare intensă a epidermului. Conține un amestec de AH și uleiuri esențiale (jojoba, macadamia, migdale) cu rol protector împotriva factorilor externi ce pot duce la îmbătrânirea prematură a feței. Și acest produs poate fi achiziționat din clinică și folosit ulterior la domiciliu, de câte 2 ori pe zi.

Dacă și tu vrei să încerci acest tratament facial înainte de un eveniment special, precum o zi de naștere sau o nuntă, te poți programa telefonic sau prin mesaj direct pe pagina noastră de Facebook! Te așteptăm la Dasdem pentru toate nevoile tale de beauty!

Pentru a descoperi ofertele lunii, click aici!

PROGRAMEAZA-TE

    SUCCESS
    Call Now Button