Scapă de acnee cu Intraceuticals Clarity !

Scapă de acnee cu Intraceuticals Clarity !

Încă din adolescență, e posibil ca tenul tău să aibă o predispoziție către anumite probleme dermatologice, precum acneea. Aceasta poate avea un impact extrem de nociv asupra stimei de sine și poate duce la obiceiuri toxice precum utilizarea excesivă a produselor de machiaj sau a unor creme “miraculoase” extrem de agresive pentru ten.

Noi îți propunem o soluție mai bună și mai blândă cu tenul tău – tratamentul pe bază de oxigen hiperbaric Intraceuticals Clarity. Acesta este un tratament sigur, ce hidratează și revitalizează dermul în profunzime, curăță stratul exterior al pielii și calmează iritațiile și roșeața. Combinația utilizată de acid hialuronic și ingrediente active redă vitalitatea, tonusul și luminizotatea tenului, tratând în același timp semnele și cauza acneei.

Deoarece tratamentele faciale pe bază de oxigen hiperbaric nu lezează epiderma, ci o ajută să își recapete hidratarea și stralucirea, Intraceuticals este folosit de VIP-uri din întreaga lume înainte de aparițiile pe covorul roșu. Printre fanii brandului se numără Kim Kardashian, Paris Hilton, Madonna și Cher. Numeroase vedete din România au urmat tratamentul la noi în clinică și au fost extrem de încântate de rezultate!

Care sunt rezultatele la finalul unui protocol de 6 ședințe?

Studiile efectuate pe pacienții din SUA au arătat că pielea lor era mai hidratată grație acidului hialuronic și foarte bine protejată de efectele negative ale radicalilor liberi datorită antioxidanților și vitaminelor. Tenul lor era vizibil mai neted, ridurile și liniile fine fiind reduse semnificativ. Tehnologia utilizată în timpul tratamentului asigură distrugerea bacteriilor care determină apariția acneei și reducerea inflamației pielii. În timp, producția de sebum este și ea reglată.

Ce ingrediente active conține serumul Intraceuticals Clarity?

Serumul conține două tipuri de acid: salicilic și hialuronic. De asemenea, are în compoziție vitaminele C & E, fitosfingozină și extract din rădăcină de ghimbir.

Cum se desfășoară o sedință de tratament?

Procedura are două etape și durează în jur de 20 de minute cu totul.

PASUL 1 – INFUZIA

Cu ajutorul aparatului Intraceuticals, serul Clarity este dispersat în epidermă, oxigenul hiperbaric livrând ingredientele sale active până la nivelul dermului. Deoarece jetul de oxigen presurizat este răcoros, acesta are un al doilea efect de calmare a pielii. Serumul are proprietăți antibacteriene și antiinflamatorii, ceea ce duce la calmarea roșeții și la reducerea acneei.

PASUL 2 – GELUL HIDRATANT

Este aplicat pe piele un gel cu o textură apoasă, neuleioasă, ce nu îngrașă tenul, care echilibrează producția de sebum și sigilează porii dilatați ca o barieră invizibilă, pentru a nu permite impurităților din exterior să se acumuleze imediat după terminarea tratamentului.

Ce produse cosmetice sunt recomandate după tratament?

Pentru rezultate optime, este recomandată continuarea îngrijirii speciale acasă cu produsele de suport din gama Intraceuticals: gelul demachiant, gelul hidratant și creionul corector Clarity. De asemenea, utilizarea cremei de protecție solară este vitală, indiferent de sezon.

Pentru mai multe informații despre tratamentele împotriva acneei oferite în clinica noastră, click aici! Dacă vrei să ne urmărești pe Facebook, ne găsești aici!

Pentru o listă de prețuri sau pentru programări, ne poți contacta telefonic în timpul programului! 

PROGRAMEAZA-TE

    SUCCESS
    Call Now Button