Scapă de vergeturi prin microneedling !

Scapă de vergeturi prin microneedling !

Ai luat în greutate și apoi ai slăbit brusc? Sau poate că încă ești în perioada de recuperare de după o sarcină! Este posibil ca pe pielea ta să fi apărut vergeturi. Vergeturile sunt inofensive, dar pot deranja vizual, fiind considerate inestetice. Ele se datorează lipsei de colagen și elastină din organism, substanțe care facilitează regenerarea pielii și influențează elasticitatea acesteia.

Multe persoane care își doresc să scape de aceste semne frecvent întâlnite pe abdomen, fese sau coapse apelează la tot felul de creme din comerț, care însă nu dau rezultate pentru că nu pătrund în adâncimea dermului.

O soluție extrem de eficientă de estompare progresivă a vergeturilor este tratamentul prin microneedling, o formă de mezoterapie. Această procedură cosmetică presupune o serie de înțepături controlate pe zonele corpului unde există vergeturi pentru a facilita pătrunderea în epidermă a unor substanțe nutritive (vitamine și acid hialuronic) cu efect rejuvenant și pentru a stimula producția de colagen și elastină a organismului în acele zone defavorizate. Scapă de vergeturi prin microneedling!

Căror segmente de vârstă se adresează această procedură?

Mezoterapia prin microneedling se adresează atât pielii tinere, cât și celei îmbătrânite, agresate de acțiunea radiațiilor solare, a stresului și a poluării urbane. Procedura are efect revitalizant și va reda stralucirea tenurilor terne. În combinație cu serumurile de mezoterapie, ea va avea efect antioxidant și va ajuta la prevenirea fotoîmbătrânirii. Indiferent de vârsta pe care o ai, te vei putea bucura de acest tratament și de rezultatele uimitoare!

Ce aparat este folosit pentru această procedură?

Sistemul pe care îl folosim la Dasdem se numește Nanopore Stylus (de la brandul Medi+derma) și este dotat cu un cap cu 5 ace de mărime variabilă (ce poate fi setată printr-un mecanism patentat) care străpung epiderma cu o anumită frecvență, în funcție de ceea ce terapeutul recomandă pentru fiecare pacient și de sensibilitatea zonelor tratate.

Ideea unor mici ace care intră sub piele te sperie? Poți să te liniștești, deoarece acest tratament nu implică niciun fel de riscuri, iar în cazul aparatului folosit de clinica noastră, nu se pune problema de urme sau de anestezie! Carmen Grebenișan, care a testat aceasta procedură inovatoare în premieră la Dasdem, a spus că senzația din timpul tratamentului este comparabilă cu o periuță de dinți electrică – gâdilă puțin, dar nu doare.

CE FEL DE SEMNE SE POT TRATA PRIN MICRONEEDLING?

Este eficientă atât pentru estomparea ridurilor fine și vergeturilor noi, cât și pentru cele albe care au o vechime de mai mulți ani. Ameliorează cicatricile normale, acneice, hipertrofice și cheloide. De asemenea, ajută la diminuarea acumulărilor de grăsime și a celulitei prin sporirea circulației sângelui în zonele vizate.

Rezultatele pacienților noștri vorbesc de la sine – după un protocol de 4-6 ședințe, cele mai multe semne sunt estompate cu peste 70%. Textura pielii de după tratament este vizibil îmbunătățită.

mezoterapie microneedling dasdem

DE CE SĂ OPTEZI PENTRU CLINICA DASDEM?

În primul rând, pentru că aparatele noastre sunt toate originale, achiziționate direct de la producători. Noi nu folosim replici chinezești sau modele inferioare, ca multe alte clinici din București. Vrem să îți oferim doar servicii de top, cu rezultate garantate!

În al doilea rând, pentru că personalul nostru medical este instruit conform standardelor europene prin sesiuni de training repetate și are sute de ore de tratamente la activ. Ești pe mâini sigure cu terapeuții noștri și te poți relaxa pe toata durata procedurii!

CONTRAINDICAȚII & PRECAUȚII!

Este bine să ne anunțați în avans dacă urmați un tratament cu:

Aspirina, Advil, Nurofen, Ibuprofen, Ibusin, Diclofenac, Ketonal, Ketorol, Aulin, Nimesil. 

Consumul excesiv de alcool și suplimentele pe bază de vitamina E pot crește riscul apariției vânătăilor.

Persoanele care au pielea extrem de sensibilă sau suferă de dermatită de contact pot dezvolta mâncărimi, inroșiri, eritem local sau umflături pe zona vizată.

Nu masați zona, nu faceți sport, nu mergeți la saună și nu consumați alcool imediat dupa procedură.

Pentru mai multe informații despre prețuri, proceduri și clinică, ne puteți contacta telefonic sau prin mesaj direct pe Instagram (@dasdemclinic) sau Facebook! Ofertele noastre speciale sunt disponibile aici!

PROGRAMEAZA-TE

    SUCCESS
    Call Now Button