Ce proceduri de înfrumusețare recomandă vedetele din România?

Ce proceduri de înfrumusețare recomandă vedetele din România?

Cu toții știm că un corp frumos și un ten curat necesită o alimentație echilibrată, sport săptămânal, odihnă suficientă, dar și puțin ajutor din partea unor proceduri de înfrumusețare eficiente. Pe parcursul anilor, am avut onoarea de a primi ca pacienți la Dasdem Clinic numeroase vedete din România care și-au dorit să efectueze tratamentele de lux despre care auziseră atât de multe în reviste și interviuri.

Marisa Paloma, câștigătoarea emisiunii “Bravo, ai stil!” de pe KanalD, este extrem de încântată de pielea ei fină obținută în urma ședințelor de epilare cu laser efectuate la Dasdem. Ea a mărturisit în repetate rânduri pe contul ei de Instagram că această procedură cosmetică este cel mai bun lucru care i se poate întâmpla unei femei și că este cu mult mai relaxată de când a renunțat definitiv la ceara tradițională și lamele de ras.

Otilia Vrabie, o altă concurentă extrem de îndrăgită a aceluiași reality show, este fan Velashape! În ciuda siluetei sexy și atletice, Otilia a simțit nevoia să își tonifieze pielea din zona coapselor cu ajutorul acestui tratament anticelulitic de renume! De asemenea, ea a testat și peelingul chimic din gama Filorga pentru a-și uniformiza textura tenului cu tendințe acneice.

Ana Maria Prodan Reghecampf și Denisa Nechifor s-au îndrăgostit la fel de repede de laserul Elysion și au mărturisit că întreg procesul de epilare este nedureros, chiar relaxant. Nu le-a venit să creadă că firele de păr erau eliminate în doar câteva minute!

Elena Gheorghe și-a dorit să testeze tratamentul cu oxigen hiperbaric de la brandul Intraceuticals pentru că auzise doar lucruri bune despre el din interviurile cu Madonna și Kim Kardashian. Ea a optat pentru varianta de tratament Rejuv, pe bază de acid hialuronic, care estompează ridurile fine, hidratează tenul și oferă feței un efect rapid de lifting!

Carmen Grebenișan a venit la noi la clinică imediat după participarea la concursul Asia Express pentru că avea mai multe zone cu vergeturi pe picioare (în urma unor fluctuații de greutate). Ea a optat pentru un tratament de mezoterapie nanopore (microneedling) care a redus semnificativ aspectul inestetic al acestor vergeturi în doar câteva ședințe!

Nicoleta Nucă și Monica Gabor s-au îndrăgostit de la prima ședință de tratamentul Hydrafacial. Această procedură de hidrodermabraziune curăță rapid tenul de pielea moartă, punctele negre și excesul de sebum, oferindu-i un luciu deosebit și hidratând-o în profunzime.

Dacă vrei să încerci și tu oricare dintre tratamentele disponibile în clinica noastră, nu ezita să ne contactezi telefonic sau să ne lași un mesaj privat pe contul nostru de Instagram @dasdemclinic sau pe pagina noastră de Facebook! Îți vom oferi toate informațiile de care ai nevoie!

PROGRAMEAZA-TE

    SUCCESS
    Call Now Button