Cu până la 5 cm mai puțin, fără bisturiu!

Cu până la 5 cm mai puțin, fără bisturiu!

Vrei să slăbești localizat, dar simți că dietele și exercițiile de tip cardio nu sunt suficiente? Ai anumite zone ale corpului mai dificile, unde grăsimea se acumulează foarte repede și dispare foarte greu? La Dasdem Clinic găsești soluția!

Criolipoliza este un tratament non-invaziv, nedureros, care elimină definitiv țesutul adipos prin răcirea controlată a acestuia la -8 grade Celsius strict pe zonele alese de către pacient.

Aceasta este o alternativă non-invazivă a liposucției și poate să elimine până la 5 cm din circumferința abdomenului/coapselor/brațelor! Poate fi realizată pe orice zonă a corpului, de la umeri în jos, până la genunchi.

Dispozitivul utilizat în clinica noastră, numit CoolTech, este singurul aparat care răcește zona tratată până la -8*C în mai puțin de 5 minute, ceea ce reduce substanțial orice posibilă senzație de disconfort, spre deosebire de alte dispozitive care scad temeperatura la nivelul pielii doar până la – 3*C pe o perioadă de 10 minute.

CUM SE DESFĂȘOARĂ PROCEDURA DE CRIOLIPOLIZĂ?

Procedura începe prin măsurarea cu exactitate a țesutului adipos de către terapeut – măsurătoare în urma căreia se poate stabil o abordare terapeutică adecvată.

Urmeaza poziționarea pe patul de tratament, într-o postură cât mai comodă.

Zona asupra căreia se vor monta apicatorii este protejată cu ajutorul unui gel anti-îngheț și unei membrane speciale, ambele având rolul de a proteja pielea în fața temperaturii scăzute.

Țesutul adipos este fixat în aplicatoarele speciale printr-un proces de vacuum, fiind separat de țesutul înconjurător și de colagen, care rămân protejate. Un alt efect al vacuumului este acela de diminuare a circulației sanguine din zona vizată, ceea ce asigură o răcire mai precisă și mai bine contolată.

Urmează apoi procedura propiu-zisă de criogenare, care este efectuată controlat de către aparatul CoolTech. Toate procedurile trebuie să dureaze 70 de minute pentru a se obține efectul dorit.

În acest interval de timp, celule grase de sub piele (adipocitele) sunt înghețate și mor programat (procesul de apoptoză adipocitară). În saptamanile ce vor urma, procesul metabolic firesc al oganismului va elimina rezidurule prin intermediul sistemului limfatic.

La finalul tratamentului, aplicatoarele eliberează automat țesutul adipos. Terapeutul va efectuea un masaj ferm asupra zonei pentru a se asigura că este reluată corespunzător circulația sângelui.

Tratamentul este unul nedureros și relaxant, așa că poți dormi în intervalul de o oră. Dacă nu ai somn, poate ar fi o idee bună să iei o carte/tabletă cu tine pentru a nu te plictisi!

LA CE REZULTATE SĂ MĂ AȘTEPT DUPĂ EFECTUAREA CRIOLIPOLIZEI?

  • îndepărtarea definitivă a stratului adipos din zona aleasă
  • remodelarea corpului (pe suprafete unde exercițiile fizice sau dieta nu au dat rezultate)
  • scăderea în circumferință cu până la 5 cm încă de la prima ședință
  • aspect îmbunătațit al pielii

CÂT TIMP TREBUIE SĂ TREACĂ PÂNĂ SE VOR VEDEA REZULTATELE?

Primele efecte ale tratamentului încep să fie vizibile dupa 15 zile de la efectuarea sa. Rezultatul instalat definitiv se va putea observa după aproximativ 6-8 săptămâni de la efectuarea procedurii. Studiile clinice efectuate de-a lungul timpului arată că 50% dintre celulele adipoase înghețate prin această procedură sunt eliminate chiar de la prima sedintă.

CARE SUNT CONTRAINDICAȚIILE?

– insuficiența renală / hepatică

– boala Raynaud

– crioglobulinemia

– hipoproteinemia

– degerăturile grave

– diabetul sever

– febra

– carcinomul, cancerul

– sarcina + perioada de alăptare

– dermatita, eczemele, coșurile

– varicele, flebita, tromboflebita

 

 

Pentru informații legate de acest tratament și de costurile aferente, nu ezita să ne contactezi telefonic în timpul programului!

PROGRAMEAZA-TE

    SUCCESS
    Call Now Button