Cum scap de petele solare rapid și fără durere?

Cum scap de petele solare rapid și fără durere?

Petele solare sunt pete brune, netede, care se dezvoltă pe zonele pielii ce au fost expuse la soare. Sunt cunoscute și sub denumirea de pete hepatice, deși nu au nicio legătură cu ficatul.

Petele solare sunt inofensive. Nu sunt canceroase și nu prezintă niciun alt risc pentru sănătate. Nu necesită tratament decât dacă se dorește eliminarea lor din motive estetice.

Există numeroase recomandări pe internet pentru a scăpa de petele pigmentare, însă multe dintre acestea sunt agresive cu tenul sau fur și simplu ineficiente. La Clinica Dasdem, ai posibilitatea să alegi dintre cele 3 tratamente de top ce te vor ajuta să rezolvi această afecțiune dermatologică rapid:

  • Intraceuticals Opulence – este un tratament de hidratare în profunzime a tenului și de reducere a aspectului său neuniform prin tehnologia de ultimă generație cu oxigen hiperbaric. Dispozitivul introduce în profunzimea dermului un amestec de acid hialuronic și ingrediente active, care împreună redau hidratarea, tonusul și luminizotatea tenului, tratând astfel petele pigmentare. Deoarece tratamentul nu lezează în niciun fel epiderma, ci o ajută să își recapete hidratarea și strălucirea, Opulence este folosit de vedetele din întreaga lume înainte de marile evenimente. Printre clienții fideli ai brandului se numără Madonna, Fergie și Paris Hilton.

 

  • Peeling Chimic – acest tratament constă în aplicarea pe piele a unuia sau mai multor agenți chimici, ce produc o descuamare controlată a straturilor pielii, urmând ca în timpul vindecării să fie stimulată formarea de noi celule epidermice și de colagen. Pielea capătă astfe un aspect mai ferm, mai luminos și mai tânăr. Produsele din gama de top Filorga pe care le utilizăm la Dasdem pentru efectuarea peeling-ului sunt concepute în așa manieră încât să nu lezeze  în profunzime tenul și să nu producă o senzație puternica de arsură în urma tratamentului.

  • Microneedling – această procedură cosmetică minim invazivă presupune utilizarea unor ace mici pentru a înțepă pielea. Microneedlingul este de obicei utilizat pentru a stimula producția de colagen (făcând pielea mai fermă și mai netedă), însă el ajută la estomparea cicatricilor acneice și petelor solare. După această procedură, pielea va fi ușor roșie, însă își va reveni rapid la aspectul natural.

 

Nu ai motive să te mai temi! Scapă de petele pigmentare rapid și nedureros la Dasdem Clinic cu ajutorul celor 3 proceduri de top!

Pentru o evaluare gratuită a tenului, echipa Dasdem îți stă mereu la dispoziție. Ne poți contacta telefonic în timpul orelor de program și noi te vom ajuta cu informații suplimentare și cu o programare!

PROGRAMEAZA-TE

    SUCCESS
    Call Now Button