Cum pot să scap de celulită repede și fără efort?

Cum pot să scap de celulită repede și fără efort?
Indiferent de vârsta pe care o au sau de cât de mult efort fizic fac, foarte multe femei se confruntă cu celulita. Această problemă dermatologică face pielea să capete o textură neplăcută, ca de coajă de portocală, din cauza acumulărilor neuniforme de grăsime subcutanată.

O întrebare pe care o auzim foarte des de la pacientele clinicii noastre este “cum pot să scap de celulită rapid și fără efort?”. Tocmai de aceea, ne-am decis să scriem acest articol pentru a explica pe larg strategia optimă de rejuvenare corporală care s-a dovedit a avea cele mai bune rezultate!

Pentru a reduce sau elimina complet celulita, trei aspecte esențiale trebuie să fie întrunite: o alimentație săracă în zahăr și grăsimi, o circulație bună a sângelui și limfei în zonele afectate, un proces eficient de topire a grăsimii deja existente.

Pentru pasul 1, noi recomandăm eliminarea pe cât posibil a dulciurilor procesate și a lactatelor din alimentație. Zahărul facilitează retenția de grăsime în corp, ceea ce înseamnă că depozitele adipoase ce formează celulita nu pot fi îndepărtate de către organism în mod eficient. Cele mai multe lactate (mai ales smântâna și brânzeturile) conțin cantități ridicare de acizi grași saturați & zahăr (lactoză), care sunt foarte greu de procesat de sistemul nostru digestiv.

Pentru pasul 2, sugerăm ședințele de Velashape. Tratamentul cu acest dispozitiv este unul relaxant, care pune tot sângele în mișcare în zonele afectate, vizate de către pacient. Velashape este o tehnologie revoluționară concepută special pentru a trata celulita – aparatul se comportă ca un vacuum foarte blând, ce încălzește cu partea mobilă zona peste care trece. Acea căldură acționează asupra depozitelor adipoase, dislocându-le.

Velashape este un sistem fabricat de producătorul internațional Syneron-Candela, lider mondial în aparatura cosmetic și medicală, care combină 4 tehnologii:

  1. Energie optică cu infraroșu (IR)
  2. Curent bipolar conductor cu frecvențe radio (RF)
  3. Vacuum pulsat
  4. Role de masaj

De asemenea, mezoterapia de tip microneedling efectuată pe anumite zone ale corpului, precum coapsele, fesele, abdomenul și flancurile abdominale, poate diminua semnificativ vergeturile și celulita.

Pentru pasul 3, recomandarea noatră este criolipoliza, un tratament non-invaziv, nedureros, care îndepărtează definitiv țesutul adipos prin răcirea acestuia în mod controlat până la temperatura de -8 grade Celsius. Este alternativa non-invazivă a liposucției și va elimina până la 5 cm din grăsimea în exces din zonele vizate.

CoolTech este singurul aparat care răcește zona tratată până la -8 grade C în mai puțin de 5 minute,  reducând substanțial o posibilă senzație de disconfort, spre deosebire de alte dispozitive care scad temperatura la nivelul peilii doar pana la -3 grade Celsius, în aproximativ 10 minute.

Dacă îți dorești să scapi de celulită, te așteptăm la Clinica Dasdem! Numeroase vedete precum Carmen Grebenișan, Marisa Paloma și Monica Gabor au fost extrem de încântate de rezultatele vizibile încă de la prima ședință!

Te vom ajuta să îți tonifiezi pielea prin intermediul celor trei tehnologii menționate mai sus! Pentru informații suplimentare sau sfaturi personalizate, nu ezita să ne contactezi telefonic!

PROGRAMEAZA-TE

    SUCCESS
    Call Now Button