Care e secretul pentru buze senzuale cu aspect natural?

Care e secretul pentru buze senzuale cu aspect natural?

Tot mai multe celebrități apelează la medicul dermatolog pentru a-și modifica buzele – acest lucru nu mai este un secret în ultima vreme, mai ales de când modelele de pe Instagram au popularizat augmentarea buzelor la nivel global!

Poate cea mai recogniscibilă figură în ceastă poveste este cea a tinerei miliardare Kylie Jenner, care a avut o evoluție dramatică – de la o adolescentă timidă la un mogul în industria de cosmetice – în mare parte datorită faimei aduse de noile ei buze!

Cu toate acestea, medicul nu va putea reproduce aspectul ei senzual pe fața fiecărei persoane care intră în cabinet – orice pacient nou este unic, cu particularitățile sale.

Pentru a obține un rezultat final cu aspect natural, simetria și proporțiile faciale trebuie luate în considerare. De asemenea, trebuie stabilit de la bun început ce buget își va aloca fiecare persoană pentru fillere, ținând cont de faptul că în timp (6-10 luni) efectul de umplere se va diminua și acidul hialuronic va trebui reintrodus în buze.

La Dasdem Clinic, utilizăm produsele injectabile de la brandul de renume Filorga pentru un rezultal final cât mai natural, care să nu stârnească priviri uimite pe stradă de la trecători. Pacientele noastre sunt extrem de mulțumite de look-ul lor atunci când ies din cabinet. Medicul nostru dermatolog își alocă timp suficient pentru a “construi” buzele perfecte – sunt necesare multiple puncte de injectare pentru a distribui uniform acidul hialuronic, lucru care nu poate fi realizat dacă tot procesul este făcut pe fugă.

Durerea este insesizabilă ținând cont de faptul că zona gurii este anesteziată în avans cu o cremă specială. Chiar și doamnele care au testat pentru prima dată fillerele la noi în clinică au avut parte de o experiență plăcută, relaxantă.

Este important ca medicul să traducă ceea ce își doresc clientele din pozele văzute online în rezultate concrete, palpabile, dar limita naturaleții nu trebuie depășită niciodată! Este de datoria medicului să spună STOP atunci când buzele riscă să devină exagerate!” explică Andrada Demir, managerul clinicii Dasdem. “Fotografiile  before & after sunt de asemenea extrem de importante pentru a le arăta doamnelor schimbarea de dupa tratament.” 

Ce se întamplă în cazul în care schimbarea de look este prea dramatică pentru pacient? Medicul poate injecta o substanță nouă, numită hialuronidază, pentru a topi acidul hialuronic. Acesta este absorbit rapid de organism.

Timpul de recuperare este minim: medicul îți va oferi indicații particulare post-injectare dacă este cazul, însă de cele mai multe ori, 2-3 zile sunt suficiente pentru ca buzele să se calmeze.

PROGRAMEAZA-TE

    SUCCESS
    Call Now Button