Tratamentul facial de care s-a îndrăgostit Beyonce Knowles

Tratamentul facial de care s-a îndrăgostit Beyonce Knowles

V-ați întrebat vreodată care este secretul vedetelor de la Hollywood pentru un ten sănătos și hidratat? Acel “glow” magic pe care îl au celebritățile precum Paris Hilton, Kate Winslet și Beyonce se datorează unui dispozitiv revoluționar din sfera dermatologiei cosmetice, numit HydraFacial.

Tot mai multe persoane publice la nivel global vorbesc despre efectele uluitoare pe care le are acest tratament asupra tenului lor, încă de la prima ședință. Au devenit adevărați fani ai acestei tehnologii, conform mărturisirilor lor din presă.

Ce este HydraFacial?

Hydrafacial este un tratament de curățare și întinerire a pielii ce are la bază o tehnologie unică, care oferă rezultate instantanee, pe care le puteți vedea și simți imediat. Promite să asigure sănătatea pielii pe termen lung și poate satisface nevoile specifice ale tuturor tipurilor de piele.

Hydrafacial funcționează prin eliminarea celulelor moarte ale pielii și extragerea impurităților, în același timp îmbogățind pielea cu serumuri de curățare, hidratare și revitalizare. Hydrafacial nu funcționează doar la suprafață, ci pătrunde adânc în interiorul pielii și oferă un tratament superior, care promovează sănătatea acesteia.

Ce spun vedetele despre HydraFacial?

Emma Bunton : “M-am simțit ca o femeie nouă! Voi reveni cu certitudine!”

Suki Waterhouse : “Tratamentul m-a ajutat să îmi recapăt fermitatea pielii, care obosise de la numeroasele schimbări de machiaj.”

Paris Hilton : “Pielea mea strălucește! Mii de mulțumiri!”

Brittany Snow : “Am ajuns să îl fac cu regularitate, cel puțin o dată pe lună! Pielea mea este extraordinar de hidratată după!”

Melanie Sykes : “Pur și simplu îl ador! Recomand tuturor să îl testeze!”

Este util pentru toate tipurile de ten?

Răspunsul este – DA! Indiferent de vârstă, greutate sau tipul de piele, acest tratament va avea același efect incredibil de hidratare a tenului.

Ce probleme ale tenului pot fi soluționate cu ajutorul acestui tratament?

  • linii fine și riduri
  • pori măriți
  • pete pigmentare
  • lipsa de elasticitate și fermitate
  • pielea deshidratată
  • ten congestionat și uleios
  • acnee

Este dureros?

Nu! Chiar deloc! În urma acestui tratament non-invaziv, tenul nu este afectat negativ și pacientul poate să utilizeze produse de machiaj și să meargă în oraș la un eveniment!

Este adecvat pentru cei ce au un ten acneic?

Încrederea de sine apare odată ce pielea capătă un aspect deosebit – din fericire, cu tratamente efectuate regulat, tehnologia HydraFacial vă poate ajuta să obțineți tenul curat pe care l-ați visat. Tratamentul HydraFacial pentru acnee acționează în profunzimea dermului pentru a preveni acumularea de uleiuri în exces și pentru a curăța fața de sebum și impurități.

Tratamentul este conceput pentru a viza simultan mai multe dintre cauzele acneei, oferind pacienților o îmbunătățire vizibilă și imediată. Acționează reducând producția de sebum și grăbind cicatrizarea prin exfolierea profundă cu acid salicilic natural.

HydraFacial aduce îmbunătățiri imediate tenului, vizibile instantaneu după fiecare vizită – motiv pentru care multe persoane cu piele uleioasă aleg să facă tratamentele regulat, ca o parte esențială a regimului lor de frumusețe. Beyonce Knowles este îndrăgostită de acesta și îl folosește de fiecare dată înainte de evenimentele importante. 

La Clinica Dasdem, aveți posibilitatea de a testa acest tratament revoluționar! Vă așteptăm cu drag! 

telefon programări – 0722450611

PROGRAMEAZA-TE

    SUCCESS
    Call Now Button