Ce este micropigmentarea sprâncenelor?

Ce este micropigmentarea sprâncenelor?

Micropigmentarea sprâncenelor este o tehnică cosmetică de ultimă generație de desenare a unor sprâncene realiste, naturale și semi-permanente. Ea este folosită mai ales pentru a corecta asimetriile, a umple golurile și a redefini conturul arcadelor.

Specialiștii noștri creează mai întâi forma și dimensiunile perfecte pentru a se potrivi cu preferințele și caracteristicile personale ale fiecărui client. Apoi, folosind un aparat special, pigmentul ales special pentru a imita culoarea naturală a firelor de păr este introdus în stratul mijlociu al pielii (derm).

Sesiunea inițială poate să dureze oriunde de la două la trei ore, în funcție de nevoile clientului și de tipul de ten (gras, uscat, normal) pe care se lucrează. Rezultatele pot varia de la cele subtile și naturale la cele îndrăznețe și provocatoare, în funcție de stilul și de preferințele fiecărei persoane.

Tipuri de micropigmentare:

  1. Fir cu fir – conferă efectul de păr real, care se îmbină cu modul natural de creștere a părului clientului. Este excelentă pentru persoanele care care caută rezultate discrete, care să nu atragă atenția.

  2. Ombre – această metodă presupune o tranziție treptata în intensitatea pigmentului (mai deschis spre puntea nasului și mai pregnant spre cozile sprâncenelor). Este recomandat persoanelor care vor un look mai pronunțat, dar nu exagerat!

  3. Combo – un mix între celelalte două, această metodă garantează efectul de “full makeup” pe care și-l doresc anumite persoane. Nu mai e nevoie de creion de sprâncene, pentru că acestea vor arăta sexy și perfect conturate la orice oră din zi și din noapte.

Pentru cei ce își doresc un look și mai pronunțat, micropigmentarea poate fi realizată și în zona ochilor, pentru a imita liniile trasate cu creionul dermatograf. Se poate obține un efect smokey, seducător, sau, din contra, o colorare subtilă, care să evidențieze plăcut ochii.

Există contraindicații? Da! 

Persoanele cu pielea foarte sensibilă la înțepături, sau care suferă de afecțiuni dermatologice (precum acnee severă sau vitiligo), ar trebui să ceară opinia unui dermatolog înainte de a apela la tehnicile de micropigmentare. 

De asemenea, după realizarea unei astfel de proceduri, este bine să fie evitate saunele, bazinele de înot, cremele uleioase și produsele de makeup pentru a nu infecta/bloca porii dilatați.

 

Pentru mai multe informații sau pentru programări, nu ezitați să ne contactați:

telefonic (în timpul programului) la 0773955051 / 

la adresa de mail office@dasdemclinic.ro

PROGRAMEAZA-TE

    SUCCESS
    Call Now Button