Cafeaua / fumatul pătează fațetele dentare ceramice?

Cafeaua / fumatul  pătează fațetele dentare ceramice?

Te stresezi constant că zâmbetul tău își pierde din strălucire?

Ai testat numeroase produse de albit, dar îți e frică că îți vor afecta smalțul?

Într-un final te-ai decis că fațetele ceramice sunt soluția, dar ai auzit zvonuri cum că acestea s-ar păta de la anumite băuturi sau de la fumat. Este adevărat?

Vestea bună este că NU, cafeaua, fumatul sau ceaiul nu fac fațetele din porțelan să se îngălbenească la fel ca dinții normali!

De ce?

Datorită diferenței de densitate dintre materialul ceramic folosit pentru acoperire și smalțul dinților. Smalțul dinților este poros și, prin urmare, vulnerabil la colorarea derivată din consumul de lichide colorate, cum ar fi cafeaua, sucul de sfeclă, vinul roșu și ceaiul. Prin contrast, materialul din porțelan utilizat pentru fabricarea fațetelor dentare este neporos și, prin urmare, mult mai rezistent la colorare.

Odată montate fațetele pe dantura permanentă, poți bea cafea și ceai fără teamă de a păta sau deteriora noul zâmbet!

Dacă te-ai gândit să îți corectezi zâmbetul sau ești interesat să obții dinți albi perlați ca la Hollywood pentru un eveniment memorabil, precum o nuntă sau o aniversare, fațetele ar putea fi o soluție excelentă pentru tine și o investiție de durată!

În medie, ele vor rezista zece până la douăzeci de ani atunci când sunt îngrijite corespunzător. Cu periajul obișnuit și cu verificări stomatologice bi-anuale, fațetele îți vor păstra zâmbetul strălucitor pentru multă vreme.

Fațetele ceramice ar trebui să fie înlocuite înainte de orice uzură semnificativă, deoarece acest lucru poate duce la apariția cariilor. Medicul stomatolog vă va ține la curent cu necesitatea unei îmbunătățiri, dacă se consideră a fi necesar.

Pentru mai multe sfaturi despre igiena orală, cere sfatul unui specialist în domeniu înainte de a testa produse noi de pe internet, pentru a nu provoca daune ireversibile.

PROGRAMEAZA-TE

    SUCCESS
    Call Now Button