Tot ce trebuie să știi despre extensiile de gene!

Tot ce trebuie să știi despre extensiile de gene!

Multe persoane apelează la produse de makeup (mascara) sau la gene false pentru a-și schimba dramatic look-ul, însă aceste opțiuni sunt temporare și, în timp, extrem de costisitoare.

O alternativă foarte bună și de durată sunt extensiile de gene! Dacă vrei să descoperi mai multe despre această procedură cosmetică, continuă să citești mai jos!

Cum funcționează extensiile?

Extensiile sunt alese în funcție de culoarea părului clientului, pentru a nu exista vreo discrepanță cromatică. Ele sunt aplicate treptat, fir cu fir, la distanță de 1mm de pleoapă, pe genele naturale mature.

Extensiile nu intră niciodată în contact cu pielea, doar cu firul de păr pe care sunt aplicate. Pe o singură geană pot fi aplicate oriunde între 1 și 15 extensii.

Exista diferite tipuri de extensii de gene și diverse combinații, ceea ce înseamnă că look-ul final poate fi personalizat.

Cu ce se lipesc extensiile de firele naturale?

Adezivul utilizat pentru această procedură este unul special, care se adaptează în funcție de tipul de extensii ales și de sensibilitatea ochilor. Genele naturale nu sunt afectate în niciun fel, dacă procedura este efectuată corect.

Cât timp durează aplicarea lor?

Aplicarea unui set complet durează maxim 2 ore – de cele mai multe ori, în jur de 80 de minute. Ședințele de întreținere ulteriorare durează în jur de 60-80 de minute.

Cât de des trebuie venit la întreținere?

Genele naturale cad în ritmul lor obișnuit, iar alte fire cresc în locul lor. Acesta e ciclul natural al firelor de păr din zona ochilor. Atunci când genele cu extensii pe ele cad, se formează goluri (în general dispersate) care trebuie să fie umplute o dată la 3 săptămâni pentru ca look-ul să rămână unul îngrijit. Nu este necesară o pauză de la întreținere – procedura poate fi reluată ori de câte ori își dorește clientul.

Pentru programări sau informații suplimentare, ne puteți contacta telefonic la numărul 0722450611.

PROGRAMEAZA-TE

    SUCCESS
    Call Now Button