10 sfaturi pentru un look glamorous de sărbători

10 sfaturi pentru un look glamorous de sărbători

Crăciunul și Revelionul se apropie cu pași repezi! Casa trebuie decorată, cadourile pentru rude și prieteni trebuie pregătite, însă ce facem cu look-ul nostru?

Cum putem să avem o ținută glamorous și un ten de invidiat când afară sunt temperaturi sub 0 grade și oboseala acumulată pe parcursul anului își spune cuvântul? În acest articol, am pregătit pentru tine 10 trucuri care sigur îți vor prinde bine (și pe care le poți efectua acasă sau la noi în clinică)!

 

Numărul 1 – extensii de gene

Vrei să îți pui în evidență ochii și să îți captivezi audiența de la primul schimb de priviri? Extensiile de gene sunt secretul! Procedeul de prindere al acestora este realizat manual, pe parcursul a doua ore pentru un set complet. Cu o simplă programare, îți poți schimba look-ul total, la timp pentru evenimentele importante!

 

Numărul 2 – un tratament Intraceuticals

Ai nevoie de un refresh la ten? Îți simți pielea uscată și lipsită de fermitate? Intraceuticals este remediul perfect! Rezultatele sunt vizibile încă de la primul tratament, iar gama variată de serumuri pe bază de acid hialuronic, antioxidanți și vitamine asigură o abordare personalizată pentru mai multe probleme dermatologice (pete pigmentare, riduri fine, ten deshidratat).

Numărul 3 – încălțăminte irezistibilă

O pereche de pantofi frumoși poate transforma total un outfit! Optează pentru o culoare puternică (recomandăm argintiu sau fuchsia), un model inedit sau un imprimeu exotic, și cu certitudine vei atrage toate privirile!

 

Numărul 4 – o cremă hidratantă cu factor de protecție

Vântul și frigul sunt inamicii numărul unu ai tenului tăi! De aceea, hidratarea feței cu ajutorul unei creme dedicate este esențială! Optează pentru un produs fără parabeni, parfum sau coloranți artificiali, dar care să te protejeze și de soare! Chit că sunt nori, radiațiile UV pătrund până la nivelul solului!

 

Numărul 5 – un masaj de relaxare / terapeutic

Nu poți să te simți comod și să dansezi toată seara dacă picioarele sunt încordate, gâtul e înțepenit și spatele te doare! Un masaj de relaxare (sau chiar unul terapeutic) te poate ajuta să scapi de febra musculară și de durerile musculare. De asemenea, poate restabili circulația corectă a sângelui în zonele cheie ale corpului!

Numărul 6 – dinți mai albi

Zâmbetul tău nu trebuie să lipsească din pozele de grup! Dacă simți că dinții tăi nu arată ideal, o vizită la medicul stomatolog te poate ajuta să îți recapeți încrederea de sine! După efectuarea unui detartraj rapid, albirea dentară mai durează doar 30 de minute. În maxim o oră, zâmbetul tău va arăta ca nou!

Numărul 7 – un ruj roșu seducător

Rujul roșu este acel mic detaliu care va face diferența la orice petrecere de sărbători! Optează pentru o formulă cremoasă, hidratantă, care să nu se crape pe buze. Favoritele noastre sunt rujurile Tom Ford și Chanel!

 

Numărul 8 – buze mai voluminoase

Buzele mari, popularizate de tânăra Kylie Jenner, sunt unul dintre cele mai râvnite “accesori” printre vedetele de la Hollywood. Medicul dermatolog te poate ajuta să îți augmentezi forma buzelor folosind acid hialuronic! Această procedură dermatologică este nedureroasă și extrem de rapidă, iar rezultatele persistă până la un an după prima injectare.

Numărul 9 – un parfum irezistibil

Alege un parfum cu note lemnoase, misterioase, ușor citric, pentru a fi de neuitat! Mixul dintre aromele puternice și cele fresh va crea un contrast olfactiv fermecător! Recomandarea noastră este Arabesque de la The Merchant of Venice.

 

Numărul 10 – o haină de blană

Naturală sau sintetică, modernă sau vintage, o haină de blană ca aduce un plus de eleganță oricărui outift de iarnă și te va proteja de frig la miezul nopții, când începe spectacolul de artificii!

 

Sperăm că acest articol te-a ajutat și că acum ai câteva idei în plus despre ce ai putea pregăti pentru perioada sărbătorilor!
Programările la clinica noastră pot fi efectuate până pe data de 20 decembrie (inclusiv). Îți punem la dispoziție o gamă largă de proceduri dermato-cosmetice și de înfrumusețare, efectuate la cele mai înalte standarde europene cu produse de top!
PROGRAMEAZA-TE

    SUCCESS
    Call Now Button