Ce presupune o procedură de mezoterapie Nanopore?

Ce presupune o procedură de mezoterapie Nanopore?

Microneedling-ul, cunoscut și sub denumirea de mezoterapie, este un tip de procedură cosmetică ce presupune utilizarea unor microace pentru a stimula producția de colagen și fibre de elastină de la nivelul tenului, cu scopul de a revitaliza fața și de a netezi pielea.

Timp de câteva minute, acele mici din dispozitiv pătrund rapid sub piele pentru a facilita absorbția unui serum bogat în vitamine și elemente active, ce ajută la revitalizarea tenului. Se poate efectua pe față, dar și pe restul corpului (pentru cei ce suferă de celulita, vergeturi etc).

Această procedură nu provoacă durere sau daune termice, nu necesită timp de recuperare!

Pentru cine este indicată procedura de mezoterapie?

Oricine ar putea să o folosească: o persoană care are cicatrici de acnee, cineva cu pori dilatați, cineva care dorește doar să își îmbunătățească aspectul pielii și să scape de ridurile fine.

Când nu este recomandată procedura de mezoterapie?

În cazul persoanelor cu eczeme, psoriazis și negi (care sunt predispuși să se răspândească), tratamentul ar face mai mult rău decât bine. Pentru oricine are acnee, nu ar trebui să se folosească dispozitivul pe pielea chistică sau pe o rană deschisă de la un coș, deoarece bacteriile vor fi răspândite pe toată fața.

Cum se pregătește tenul pentru mezoterapie?

Deoarece zona feței (mai ales în jurul ochilor) este destul de sensibilă, igiena este esențială. Pielea trebuie să fie complet curată (fără uleiuri și murdărie). De preferință, fața se curăță cu un produs antiseptic hipoalergenic, urmat de un toner, necesar pentru a echilibra PH-ul.

Este dureros întreg procedeul?

Procedura este una foarte ușoară, se simte ca o serie de mici pișcături. Tehnologia Nanopore pe care o avem la Dasdem este cea mai puțin dureroasă formă de mezoterapie disponibilă pe piață la ora actuală. Cei cu pielea mai sensibilă vor simți un ușor disconfort, dar nu până în punctul în care să îi incomodeze.

Cum se întreține tenul după mezoterapie?

Reacția inflamatorie a pielii este extrem de scurtă și se estompează semnificativ în câteva ore (roșeața dispare progresiv în maxim două zile). Pentru a reduce roșeața vizibilă, recomandăm utilizarea unor produse pe bază de acid hialuronic după procedură. Pentru a proteja pielea de soare, este indicată utilizarea unei creme solare cu SPF50.

 

 

Ce efecte are mezoterapia pe termen lung?
  • Îmbunătățește textura pielii și reduce adâncimea ridurilor
  • Stimulează regenerarea țesuturilor
  • Estompează cicatricile, în special cele acneice
  • Reduce dimensiunea porilor
  • Îmbunătățește aspectul vergeturilor
  • Elimină celulita
PROGRAMEAZA-TE

    SUCCESS
    Call Now Button