Secretul vedetelor pentru un ten imaculat, indiferent de sezon!

Secretul vedetelor pentru un ten imaculat, indiferent de sezon!

Când temperaturile încep să scadă, cei mai mulți oameni nu observă că pielea feței are nevoie de hidratare suplimentară – până când este deja complet uscată. Adăugând la stresul climatic astenia de toamnă și oboseala generată de shimbarea de oră, vom obține rețeta perfectă pentru probleme de ten serioase. Tocmai de aceea, unele răsfățuri sunt complet justificate!

Gama de renume Intraceuticals, îndrăgită de vedetele din toată lumea pentru efectele vizibile de hidratare și tonifiere a tenului, este disponibilă în clinica noastră.

Tratamentul facial Intraceuticals Infusion oferă tenului o doză generoasă de oxigen hiperbar și seruri concentrate, folosind o tehnologie inovativă. Oxigenul este introdus uniform, sub presiune ridicată, în profunzimea pielii. Acesta este secretul vedetelor de la Hollywood pentru un ten strălucitor, indiferent de sezon!

Se simte ca o ceață răcoroasă, pulverizată gentil, însă sub ea, acidul hialuronic (cu greutate moleculară mică) și antioxidanții pătrund adânc în piele pentru a combate efectele îmbătrânirii și poluării urbane. Acest tratament facial extrem de relaxant îți revigorează complet pielea, fără nicio extracție sau abraziune. În comparație cu alte proceduri faciale pe bază de oxigen, diferența pe care au observat-o pacienții noștri la Intraceuticals a fost cât de mult a reușit să producă efectul de lifting, de volumizare, în zonele feței care de obicei păreau îmbătrânite și terne.

Lista de vedete internaționale care vorbesc despre beneficiile uimitoare ale tratamentelor Intraceuticals le include pe Paris Hilton, Fergie, Victoria Beckham și Madonna, ultima dintre care este poate cel mai devotat fan al brandului. Artistul ei de machiaj, Gina Brooke, este un ambasador al mărcii Intraceuticals și călătorește cu dispozitivul ori de câte ori lucrează cu clienții (ca de exemplu la TIFF, unde a pregătit-o pe Madonna pentru defilarea pe covorul roșu).

Întrucât sezonul vacanței de iarnă necesită propriul nostru covor roșu, Intraceuticals este un pas destul de convenabil, mai ales că oferă cele mai bune rezultate de pe piață la ora actuală. Și pentru că este recomandat să faci un pachet de șase faciale pe parcursul a șase săptămâni, este momentul oportun să îți pregătești tenul pentru petrecerea de revelion.

PROGRAMEAZA-TE

    SUCCESS
    Call Now Button