Cum funcționează un peeling chimic?

Cum funcționează un peeling chimic?
Peeling-ul chimic este o procedură clinică folosită pentru îmbunătățirea și netezirea texturii pielii, îndesosebi în zona feței și a decolteului. Orice peeling are ca scop îndepărtarea straturilor exterioare ale pielii și regenerarea profundă a celulelor, stimulând astfel producția de elastină și colagen. Este nedureros, rapid și eficient, indiferent de vârsta pacientului.

Pentru a îndeplini această sarcină, soluția induce o exfoliere controlată a pielii. Procesele de vindecare încep imediat după aplicăre să genereze țesuturi noi. În cele din urmă, pielea moartă este complet eliminată natural pe parcursul a 3-4 zile. Pielea regenerată este mai netedă și mai puțin ridată decât pielea veche.

Care sunt etapele unei astfel de proceduri?

Există trei etape esențiale pentru realizarea unui peeling eficient – pregătirea tenului, aplicarea acidului și îngrijirea de după! La Dasdem, utilizăm produse de cea mai buna calitate, din gama de renume Filorga, pentru a oferi tenului tău un tratament la standarde europene. Produsele din gama Filorga sunt de cea mai bună calitate și foarte bine tolerate de ten.

Pregătirea tenului este realizată cu ajutorul soluției PRE PEEL de la Filorga, ce conține gluconolactonă. Este folosită pentru a îndepărta impuritățile, machiajul și sebumul de pe suprafața feței. De asemenea, ea neutralizează pH-ul pielii (în jurul valorii de 4) pentru a optimiza aplicarea acidului!

Peeling-ul poate fi realizat cu unul dintre cele trei produse Filorga – LIGHT PEEL, BRIGHT PEEL sau TIME PEEL. Acestea au ca scop îndepărtarea petelor pigmentare/roșeții sau estomparea ridurilor și a cicatricilor. Formulele lor chimice au la bază acizi alfa-hidroxilici (citric și glicolic), ce conferă o strălucire deosebită pielii după tratament, fără a o deteriora în profunzime. PH-ul pielii scade în jurul valorii de 1 pe parcursul acestei etape.

Îngrijirea de după peeling este realizată cu ajutorul soluției POST PEEL de la Filorga. Aceasta conține substanțele necesare pentru a readuce pH-ul pielii la valorile sale normale, de dinainte de aplicarea soluției de pregătire (în jurul valorii de 8).

Ce afecțiuni dermatologice pot fi tratate cu ajutorul acestei proceduri?

De la acnee la rozacee, de la ridurile fine la petele pigmentare, numeroase probleme ale tenului pot fi rezolvate complet sau ameliorate semnificativ în urma tratamentului de peeling chimic. Medicul dermatolog te poate îndruma spre una din aceste proceduri în urma unui consult specializat și îți poate spune dacă există contraindicații pentru tipul tău de piele!

Care este prețul unui peeling chimic?

Pentru a vizualiza lista completă de prețuri din clinica noastră, click aici. Pentru a vizualiza ofertele noastre promoționale, click aici!

PROGRAMEAZA-TE

    SUCCESS
    Call Now Button