Hidratarea tenului toamna, dupa o vară toridă!

Hidratarea tenului toamna, dupa o vară toridă!

Ai nevoie de câteva sfaturi dermatologice pentru sezonul rece? Nu ai idee ce tratamente să folosești pentru a menține pielea elastică și hidratată pe tot parcursul sezonului rece?

Citește în continuare și descoperă ghidul nostru în 5 pași pentru un ten de invidiat!

PASUL 1 – EXFOLIEREA

Acest pas este extrem de important pentru a elimina celulele moarte și a pregăti tenul pentru procesul de rehidratare! Cremele și loțiunile folosite ulterior (acasa sau la cabinet) se vor absorbi cu mai mare ușurință. Rezultatele se vor vedea mult mai rapid!

Indiferent ce tip de ten ai, acesta necesită exfoliere, mai ales dacă este unul destul de sensibil. Poți apela la un peeling chimic, realizat în clinica noastră, sau la o metoda mai “light”, cum ar fi un scrub facial.

PASUL 2 – REHIDRATAREA

Tenul tău s-a deshidratat intens pe toata perioada verii, ceea ce a dus la formarea unor riduri și a unor linii fine de expresie? Este important să îți rehidratezi tenul rapid!

Hidratarea zilnică, cu o cremă facială ușoară, înaintea aplicării machiajului și după demachiere, este vitală! Tenurile uscate și normale au nevoie de creme pe bază de uleiuri esențiale, care pot pătrunde în profunzime. De aceea îți spuneam că un peeling ajută enorm! Pentru ridurile de expresie, mezoterapia și acidul hialuronic sunt doua soluții bune.

PASUL 3 – REDAREA ELASTICITĂȚII 

Pentru acest pas, tratamentele intensive de hidratare care pot resa elasticitatea pielii sunt cheia. Poți folosi un serum/o loțiune pe bază de acid hialuronic ( de exemplu, un produs din gama Filorga) pentru a menține pielea hidratată pentru mult timp. Produsele marca Filorga și Intraceuticals sunt disponibile în clinica noastră, dacă vrei să le testezi înainte de a le cumpăra!

PASUL 4 – FOTOPROTECȚIA 

Ocrotește-ți pielea de razele solare chiar și toamna! Chiar dacă soarele nu îți mai pare chiar atât de intens, este important să îți protejezi pielea de razele ultraviolete. Prietena ta la acest capitol este crema de față cu factor de protectie solar (cel puțin SPF50). Tenul gras are de asemenea nevoie de protecție solară, dar pentru acesta funcționează corespunzător doar variantele de creme fără ulei, care nu îngrașă suplimentar.

PASUL 5 – BUZELE 

Multă lume uită de această parte a tenului, care tinde să se crape cel mai ușor! Alege un balsam de buze care să te apare de vântul puternic și rece. Preferabil ceva fără parfum sau coloranți artificiali! Pentru buze, injectarea cu acid hialuronic și infuzia cu vitamine sunt variantele ideale de refresh!

În concluzie, nu uita să te hidratezi – chit că este mai frig afară, pielea tot transpiră, iar tenul are nevoie de lichide în continuare! Pentru orice fel de întrebări legate de procedurile menționate mai sus, nu ezita să ne dai un mesaj sau să ne contactezi telefonic! Pentru a vizualiza toate procedurile disponibile la Dasdem, click aici.

PROGRAMEAZA-TE

    SUCCESS
    Call Now Button