Reteta CORPULUI PERFECT

Reteta CORPULUI PERFECT

Intr-un interviu recent, fondatoarea Dasdem Clinic, Florentina Demir, a marturisit reteta pentru un corp tonifiat, armonios, cu o piele catifelata, fara celulita nedorita.

Florentina Demir este mai mult decat pasionata de tot ce inseamna sanatate si frumusete. In momentul in care a pus bazele Dasdem Clinic a cautat cele mai performante aparate si tehnici de remodelare corporala, chiar daca investitia pentru deschiderea unui astfel de loc a fost imensa.

Dupa sute de pacienti care au trecut pragul si a putut vedea in timp evolutia tratamentelor si mai ales rapiditatea cu care se pot obtine, crede ca adevarata reteta consta in: stil alimentar echilibrat, activitate fizica si tratamente de remodelare corporala non-invazive.

Tratamente de remodelare efectuate cu VelaShape sau criolipoliza oricum sunt eficiente imediat si se vede diferenta de la prima sedinta, insa pe termen lung un stil de viata echilibrat in care alimentatia este bogata in micro si macronutrienti, in care hidratarea este corecta si activitatea fizica nu lipseste, garanteaza un corp armonios si o piele frumoasa.

In cazul femeilor, mai ales dupa o sarcina, sunt zone (abdomen, picioare) pe care nu le pot aduce la forma de dinainte chiar daca fac sport intensiv. Aparatele de remodelare corporala actioneaza strict pe zona cu probleme si rezultatele se vad imediat.

 

Foarte multe persoane care au slabit peste 15 kg se confrunta cu piele flasca, cu celulita extrem de vizibila si remodelarea este singura solutie. In aceste cazuri, Velashape este in topul aparatelor pe acest domeniu.

VelaShape imbunatateste elasticitatea pielii, care devine mai supla, prevenind neregularitatile sau asimetriile, reduce umflarea tesutului cutanat si diminueaza celulita.

Siguranta si eficacitatea tehnologiei sistemului VelaShape II

Au fost demonstrate atat in cazul testelor clinice, cat si in peste 3.5 milioane de tratamente independente realizate pe pacienti din intreaga lume.
7.3 cm – reducere circumferentiala
2.5 cm – reducere pe fiecare coapsa
2.3 cm – reducere in zona fesiera
Majoritatea pacientilor au considerat tratamentul usor, fara durere.
60% au prezentat o imbunatatire a texturii pielii.

 

Daca ai intrebari, te rugam sa ne contactezi si cu drag vom gasi o solutie pentru ceea ce iti doresti.

Echipa Dasdem Clinic.

 

PROGRAMEAZA-TE

    SUCCESS
    Call Now Button