Mituri despre epilarea definitiva

Mituri despre epilarea definitiva

  1. Epilarea definitiva cu laser poate cauza cancer de piele

Sunt persoane care au aceasta teama si evita foarte multe tratamente de estetica corporala si faciala. Daca vorbim de procedura de epilare, laserul distruge firul de par dar nu afecteaza in nici un fel pielea.

Daca exista antecedente de cancer de piele, este necesara aprobarea unui medic care sa decida pe baza istoricul medical.

La Dasdem Clinic folosim aparatul Elysion, care foloseste fototermoliza selectiva, o procedura care distruge foliculul de par prin trimiterea de-a lungul firului de par a unui fascicul de lumina ce se transforma in energie calorica, energie care distruge radacina firului de par. Deoarece lumina este purtata strict de firul de par, tesutul din jur nu este afectat de catre epilarea cu laser.

 

Elysion este singurul aparat cu laser care poate fi folosit inclusiv pe pielea bronzata.

 

    2. Epilarea definitiva cu laser este foarte dureroasa.

Cu siguranta acest aspect difera in functie de tehnologia folosita. La noi procedura este nedureroasa (mai ales prin comparatie cu depilarea cu ceara sau cu epilatorul), deoarece tehnologia Crystal Freeze, incorporata in laserul Elyson, pastreaza temperatura la nivelul varfului aplicatorului la 6 grade Celsius inhiband orice senzatie de durere si oferind o senzatie placuta. In plus, dureaza foarte putin: doar 5 minute pentru mustata si barbie, 10 minute pentru linia bikinilor si 20 de minute pentru picioare.

   

3. Epilarea definitiva cu laser poate fi facuta si acasa.

Pentru rezultate eficiente recomandam folosirea aparatelor performante cu tehnologie dovedita pe mai multi ani. In orice tratament efectuat acasa exista riscuri de utilizare eronata a dispozitivelor sau substantelor si este indicat ca un medic sau terapeut sa efectueze astfel de proceduri.

 

La Dasdem Clinic, terapeutii nostri au pregatire medicala si iti ofera consiliere de specialitate luand in calcul toate aspectele implicate. In plus, trainingurile repetate, protocoalele de tratament si aparatura de top asigura cele mai bune rezultate.

CONTRAINDICATII SI OBSERVATII

Epilarea cu laser nu se face pe pielea recent expusa la soare. De altfel, este indicat sa eviti expunerea la soare pentru 3 zile de la efectuarea procedurii si sa folosesti crema cu factor de protectie solara mare. De asemenea, evita pentru 2-3 zile baile fierbinti. Asteapta sa inchei orice tratament cu medicamente fotosensibilizante ca sa te prezinti la epilare cu laser.

:https://dasdemclinic.ro/services/epilare-definitiva/

Cu drag,

Echipa Dasdem Clinic

 

PROGRAMEAZA-TE

    SUCCESS
    Call Now Button