Kylie Jenner si marirea buzelor

Kylie Jenner si marirea buzelor

Nimeni nu poate sa ramana indifernet la boticul usor bosumflat sau surazator al lui Kylie Jenner. Tanara VIP a ridicat stacheta in ceea ce priveste buzele pline, senzuale ale femeilor. Dar nu forma si volumul buzelor lui Kylie Jenner au fost pe primul loc pe lista subiectelor fierbinti dezbatute de Internet, ci si daca acestea sunt sau nu naturale.

Iar starul international a avut grija sa se mentina in lumina reflectoarelor intai ascunzand adevarul despre folosirea substantelor cu efect de marirea buzelor, cunoscute drept lips filler, apoi admitand ca le foloseste, ca la inceputul anului 2018 sa le… elimine, adoptand un loc cu un botic micsorat. Iar la inceputul lui octombrie a revenit la forma buzelor pentru care este atat de celebra.

Kylie Jenner dupa ce a renuntat la lip fillers

Ce ai de invatat din aceasta mica istorioara?

In primul rand, ca daca alegi sa faci o astfel de injectare (cu acid hialuronic de cele mai multe ori), efectele nu sunt permanente, dar pot fi eliminiate.

In al doilea rand, ca nimeni nu are voie sa iti spuna ce sa faci cu corpul si atitudinea ta.

Iar acum… cateva lucruri pe care e bine sa le stii despre fillere – substantele injectaile care se folosesc pentru augumentarea buzelor si nu numai.

De regula sunt pe baza de acid hialuronic

Substanta prinicipala din cele mai moderne fillere pe care le poti folosi, inclusiv cele Filorga pe care le avem in clinica Dasdem, este acidul hialuronic o substanta care se gaseste in mod natural in organism si care are proprietatea de a atrage si a pastra in jurul sau molecule de apa, ceea ce ii creste considerabil volumul.  Substanta de tip gel se integreaza pefect in organism si piele.

Pot oferi volum diverselor parti ale fetei/corpului

Initial, fillerele erau folosite pentru a umple ridurile. Astazi, pe langa marirea buzelor, au rolul de a reface volumul pometilor, al liniei maxilarului, dar si corecteaza linia nasului, de exemplu. Mai mult, pot fi folosite pentru a corecta decolteul sau pentru a oferi un aspect mai tanar mainilor.

Fillerele nu sunt Botox

Nu numai cau au actiuni diferete si substante diferite, dar Botox este de altfel numele unui brand. Lumea se refera la Botox ca fiind substanta de umplere pentru buze, dar este vorba de toxina botulinica, o substanta care blocheaza impulsurile nervoase cattre zona in care este injectata, facand astfel sa dispara cutele din piele cauzate de expresiile faciale. Acidul hialuronic din fillere are un efect de volumizare in zona in care este injectat.

Rezultatele variaza

Rezultatul final se vede dupa doua saptamani de la injectare, de aceea, dupa acest interval se pot face eventuale retusuri. Nu uita ca, asa cum a reusit Kylie Janner, si tu poti sa reduci sau sa dizolvi acidul injectat.  In functie de reactia fiecarui organism  in parte, efectul fillerelor poate tine de la cateva luni si pana la un an.  Si un bonus: acidul hialuronic din fillere are efect antioxidant si antiinflamator.

PROGRAMEAZA-TE

    SUCCESS
    Call Now Button