Rutina ta pentru hidratarea pielii este cea corecta?

Rutina ta pentru hidratarea pielii este cea corecta?

Haide sa numaram cate straturi de produse cosmetice ar trebui sa folosim dis de dimineata, inainte sa iesim din casa: demachiant, toner, serum, crema hidratanta, crema de protectie solara, primer, fond de ten, anticearcan, iluminator (poate). Apoape 9 straturi suprapuse. Asa-i ca macar de vreo 2 nici nu te atingi? Dar care sunt acele produse care sunt absolut indispensabile unui ten frumos, sanatos?

In primul rand, rutina zilnica ar trebui sa fie ajutata de cate un tratament de curatare facut o data pe luna. Rolul sau este de a elimina impuritatile care blocheaza si dilata porii, care ne predispun la acnee si la un ten lipsit de stralucire. La Dasdem poti face un Hydrafacial, tratament care curata in profunzime, fara a leza pielea asa cum se intampla cu tratamentele cosmetice clasice.

Apoi, analizeaza cu atentie nevoile si problemele tenului tau, pentru ca in functie de ele vei decide care este cea mai buna rutina pentru fata ta.

Cand te trezesti dimineata, spala-te pe fata cu un gel cu ph neutru, care va curata uleiurile si impuritatile adunate peste noapte. Poti sa sari peste toner, dar daca vrei sa te bucuri de mai multa luminozitate a pielii, atunci adauga un serum cu vitamina C. Adauga neaparat o crema de protectie solara (cu factor de protectie cel putin 30). Asa te asiguri ca nu vei suferi prea curand de pete de batranete si vei incetini procesul de ridare ale fetei. La noi gasesti crema de protectie solara Filorga E-Youth 50 sun screen pe care o poti folosi fara probleme sub machiaj.

Si am ajuns la crema hidratanta… Cum spuneam, trebuie sa te concentrezi asupra problemelor pe care vrei sa le rezolvi: poate te confrunti cu pete pigmentare sau ai sesizat ca acneea ta a fost activata de soare si de caldura, ori poate varsta isi spune cuvantul, dar ai vrea ca pielea ta sa nu o tradeze si ti-ai dori sa mai reduci din riduri. Iar daca nu stii cu exactitate ce nevoi ai pentru tipul tau de ten, te asteptam la o evaluare gratuita a sanatatii tenului tau la noi la clinica.

Indiferent de problemele pe care vrei sa le tratezi, alege creme care contin neaparat acid hialuronic. Aceasta substanta activa care a fost modificata special pentru a patrunde in profunzimea pielii are un rol foarte important in pastrarea apei in tesut.

Apoi, alege creme cu substante active care sa tinteasca probelemele specifice pe care vrei sa le rezolvi.

Gama noastra Intraceuticals contine inclusiv creme pentru acasa cu acid hialuronic si cu principii active specifice pentru riduri, pete pigmentare – ten tern sau acnee.

Iar daca vrei doar hidratare, atunci bazeaza-te, cum ziceam, pe acid hialuronic si pe aloe vera.

Urmeaza primerul care va uniformiza aspectul pielii si va sigila la randul lui apa in piele. Este la latitudinea ta daca iti mai doresti anticearcan si fond de ten.

Asadar, doar 5 pasi simpli facuti zilnic te duc direct catre un ten fara probleme. Si nu uita, pentru nevoile speciale ale tenului tau, solutia este o vizita lunara la Dasdem. Te asteptam!

 

PROGRAMEAZA-TE

    SUCCESS
    Call Now Button