5 lucruri pe care ar trebui sa le stii despre Vela Shape

5 lucruri pe care ar trebui sa le stii despre Vela Shape

Vela Shape este un tratament non-invaziv, dar eficient pentru celulita. Cele 4 tehnologii incorporate in Vela Shape tintesc depozitele de celulita din zone in care sportul si dieta nu reusesc sa obtina rezultate. Datorita lui, se obtine o silueta mai frumos conturata, mai tonifiata.

Desi folosit cu succes de peste 20 de ani, toate efectele si eficienta tratamentului sunt totusi prea putin stiute.

Iata 5 beneficii mai putin cunoscute:

Trateaza pielea lasata. Tehnologia cu infrarosu stimuleaza productia de colagen si elastina, iar vacumul pulsat si masajul cu role redau buna circulatie a pielii si refac tonusul general al pielii. Rezulta o piele ce isi recapata elasticitatea, mai supla si mai placuta la atingere.

Poate fi folosit pentru a reface aspectul pielii dupa diverse interventii chirurgicale. Pentru ca actioneaza in profunzimea prin intermediul rafiofrecventei, Vela Shape este folosit pentru a reface elasticitatea si aspectul pielii dupa liposuctie, de pilda. Tratamentul actioneaza asupra aspectului neuniform al tesutului ramas dupa acest tip de interventie.

Are efect de lifting pentru fese. Pentru ca reduce din straturile de grasime, dar si actioneaza asupra calitatii pielii, efectul pe care Vela Shape il are asupra feselor este comparabil cu un lifting fara bisturiu. Pielea tonifiata, intinsa pe fesele fara grasime ofera aspectul unui fund bombat, ridicat.

Pregateste straturile de grasime vizate de procedurile de criolipoliza. Pentru ca dispozitivul de criolipoliza sa poata „aspira” mai bine tesutul gras, este indicat ca acesta sa fie pregatit cu doua sedinte in prealabil de Vela Shape. Tehnologia de radiofrecventa actioneaza asupra celulelor grase, facand tesutul mai putin dens, mai maleabil.

Senzatia este de masaj cald. Pentru ca functioneaza pe baza unui usor vacuum si presupune masaj cu role, dar si pentru ca infrarosul incalzeste tesutul asupra caruia actioneaza, pacientii percep tratamentul drept un masaj cald, relaxant. De altfel, nu lasa urme, pacientii putand sa isi reia activitatea normala imediat dupa orice sedinta de tratament.

PROGRAMEAZA-TE

    SUCCESS
    Call Now Button