Cum sa iti pastrezi tenul tanar mai mult timp?

Cum sa iti pastrezi tenul tanar mai mult timp?

Cum sa ramanem tineri mai mult timp? Iata o intrebare care ne-a preocupat inca de cand civilizatia umana exista. Iar daca elixirul tineretii vesnice ne scapa inca, am reusit sa gasim diverse solutii care sa ne pastreze tenul mai proaspat pentru mai mult timp.

Una dintre acestea este peelingul chimic, tratament  cunoscut inca din antichitate. Proprietatile de albire si exfoliere a acidului citric erau cunoscute atat de egipteni, greci si de romani inca din cele mai vech timpuri.

De atunci, procedura de curatarea in profunzime si inlaturare a celulelor moarte prin peeling chimic a fost mult perfectionata. La acest moment, exista 3 tipuri de peelinguri chimice: superificiale, medii si profunde. Daca cele profunde necesita anestezie si presupun maxima precautie, neefiind efectuate decat sub supravegherea medicului dermatolog, peeingurile medii sunt ceva mai usor de tolerat si nu presupun timp de repaos pentru paciente.

Cele mai blande optiuni, dar nu mai putin eficiente, sunt peelingurile superficiale, pe care le oferim si in clinica Dasdem. Peeling-urile chimice Dasdem sunt produse de Filorga Laboratories si au un renume excelent la nivel mondial.

Punem la dispozitia pacientelor noastre doua tipuri de peeling: Time Peel Filorga, care are ca efect imbunatairea fermitatii pielii si „stergerea” liniilor fine, si Bright Peel, care are efect eliminarea petelor solare si imbunatatirea aspectului pielii prin uniformizarea pigmentarii si cresterea luminozitatii tenului. Ambele au printre efecte si tratarea acneei si a semnelor acesteia, reducerea ingrosarii pielii si a porilor dilatati, eliminarea punctelor negre si a primelor semne de imbatranire cutanata.

Time Peel, peelingul nostru dedicat fermitatii, contine acid glicolic si gluconolactona, iar Bright Peel, cel care lupta cu petele pigmentare este cu acid phytic, citric si glycolic, alaturi de gluconolactona.

Pentru ca vorbim totusi despre niste acizi, fiecare peeling chimic este precedat de o evaluare din partea terapeutului Dasdem. Intregul nostru personal are pregatire medicala, asa ca esti pe maini bune! Terapeutul Dasdem va evalua tipul de peeling de care ai nevoie si iti va prezenta indicatiile post-tratament pe care va trebui sa le urmezi.

Acestea includ hidratarea sustinuta si constanta a tenului post-tratament si protejarea cremei cu factor de protective 50 (crema se aplica de mai multe ori pe zi – daca vrei sa faci lucrurile mai simple, poti sa folosesti o pudra de fata cu SPF 50).

In primele zile dupa efectuarea unui astfel de tratament vei sesiza o uscare pronuntata a tenului. De asemenea, tratamentul are rolul de a scoate la suprafata si a trata toate posibilele probleme cu care tenul tau se confrunta, asa ca asteapta-te sa observi o accentuare a acneei, de pilda, daca suferiti de aceasta. Urmand indicatiile terapeutului, acest disconfort va fi inlocuit rapid de constatarea ca pielea arata tot mai bine, stralucind de sanatate.

Procedura de peeling chimic este minim invaziva, sigura si eficace. Singura conditie este sa apelezi la profesionisti. Te asteptam!

PROGRAMEAZA-TE

    SUCCESS
    Call Now Button