Cand si de ce sa folosim creme cu SPF?

Cand si de ce sa folosim creme cu SPF?

Cel mai important gest pe care il poti face pentru pielea ta, dupa demachiere si hidratare, este sa iti protejezi pielea de soare. Tot timpul anului.

Soarele este cel responsabil de imbatranirea prematura a tenului, cel care provoaca aparitia ridurilor si a petelor pigmentare. De aceea, este indicat sa preferi… umbra. Cum stii daca te-ai expus un timp prea indelungat la soare? Tenul tau este lipsit de stralucire, patat, cu puncte brune (lentigine) si melasma, cu riduri si capilare sparte, dar fara elasticitate.

La Dasdem tratam aceste simptome prin diverse proceduri si substante, dar cel mai bine este sa te feresti de soarele direct. Si tine cont ca UVA se produc tot timpul anului, asa ca nu renunta la cremele cu factor de protectie de la 30 in sus chiar si iarna. In fiecare zi.

Iar SPF-ul din creme nu se aduna, ca la matematica. Adica daca primer-ul tau are SPF 20, iar fondul de ten are si el SPF 15, nu iti imagina ca ai ajuns la SPF 35. Foloseste o crema cu SPF peste 30. Si nu incerca sa il combini cu fondul de ten sau crema hidratanta, pentru ca ii vei reduce din efect.

Un alt amanunt interesant: aplicarea cremei cu SPF se face ca ultim pas al rutinei zilnice de makeup, din aceleasi motiv: vrei ca agentii sai activi sa functioneze la maxim.

Daca ti se pare prea mult sa adaugi aceasta crema, cauta fonduri de ten sau creme CC ori BB care sa aiba ele insele factor de protectie ridicat.

Totusi, daca vrei sa te bazezi pe un produs dedicat pentru protecti ala soare a tenului tau, atunci alege o crema care sa contina antioxidanti. Acest tip de produs este mai stabil si va rezista mai mult pe fata. Aplica din nou cremele cu SPF dupa fiecare sesiune de inot sau de efort fizic care te face sa transpiri, pentru ca efectul lor scade prin contactul cu apa. valabil chiar si pentru produsele rezistente la apa.

Noi iti recomandam crema de protectie solara Filorga Youth 50. Crema cu vitamina E si antioxidanti are SPF 50 si o textura usoara, non-uleioasa, care va face sa se simta bine inclusiv tenurile acneice.

 

 

 

PROGRAMEAZA-TE

    SUCCESS
    Call Now Button