Cum scapă de acnee Alexandra Ungureanu?

Cum scapă de acnee Alexandra Ungureanu?

Lupta frumoasei cantarete cu acneea a inceput inca din adolescenta. Alexandra Ungureanu a testat toate variantele de tratament in cei 20 de ani in care a incercat sa scape de aceasta afectiune suparatoare si, in sfarsit, pare ca a ajuns la o solutie perfecta pentru ea: tratamentele HydraFacial.

Iata ce declara pentru un interviu acordat Kanal D pe care il poti urmari aici:

Am fost la mai toti medicii si in perioada adolescentiei si cand am ajuns in Bucuresti. Evident, prima oara te duci la dermatolog, apoi la endocrinolog, eu am ajuns si la nutritionist. Mai nou se ajunge si la psiholog pentru ca acneea matura, din punctul meu de vedere, are mult de-a face si cu stresul. E un complex de factori, care trebuie toti pusi la punct si urmariti. Ameliorarea acestei probleme nu s-a intamplat peste noapte, ci cu foarte multe tratamente, inclusiv hormonale, pe care le-am suportat destul de greu. Lupta continua si in aceasta perioada, desi ameliorarile sunt destul de mari, sunt aproape vindecata, numai ca momentan cautam o solutie si pentru semnele de dupa acnee.

De ce functioneaza Hydrafacial?

Ne explica medicul dermatolog Dasdem Alexandra Zota:

Foarte important este ca acest tratament vine in ajutorul pacientilor cu acnee retentionala, adica au puncte albe si puncte negre, deoarece cu ajutorul acestui aspirator cu care Hydrafacial este dotat noi realizam extractia lor fara durere si fara disconfort.

Daca si tu te lupti cu acneea, te asteptam in clinica si ne vom asigura ca scapi de ea.

PROGRAMEAZA-TE

    SUCCESS
    Call Now Button