5 ponturi pentru un ten luminos

5 ponturi pentru un ten luminos

Bineinteles, primul pas este sa iti pregatesti tenul in prealabil cu un tratament de curatare si exfoliere, dar si de hidratare in profunzime, cum este cel de la HydraFacial. Pasul doi, sa ii oferi pielii tale un rasfat binemeritat si nutrientii, vitaminele si ingredientele active necesare in functie de nevoile proprii specifice, fie ca vorbim de riduri, pete pigmentare sau acnee, cu tratamente eficiente precum cele de la Intraceuticals. Apoi, sa urmezi cu religiozitate rutina demachere – tonifiere – hidratare.

Dar ce faci in cele cateva zile de sarbatoare ca sa pastrezi prospetimea si luminozitatea dobandita la clinica? Iata 5 tips&tricks care te vor ajuta sa arati perfect pe toata durata sarbatorilor. Al 4-lea sigur ti se va parea surprinzator!

1. Bea apa. Nu ma refer la cele 8 pahare de apa zilnice despre care ai auzit, ci asigura-te ca la fiecare pahar de vin, la fiecare cocktail sa ceasca de cafea, primesti alaturi (si bei) un pahar de apa. Alcoolul si cofeina au capacitatea de a elimina apa rapid din organism. Un corp lipsit de apa inseamna un ten mai deshidratat si mai.. lipsit de stralucire.

2. Foloseste o crema ceva mai hidratanta decat cea pe care o folosesti in mod normal. Pentru ca petrecereile  presupun aglomeratii de oameni, de regula se desfasoara in spatii care se incalzesc (ca urmare,  se usuca) foarte rapid. Asa ca, fii mai precauta decat de obicei.

3. Fa-ti un masaj usor al fetei in fiecare dimineata. Stim ca seara iti cerem prea mult, dar macar dimineata profita de ritualul prin care iti aplici crema de zi, ca sa faci un masaj usor asupra fetei, pe care sa il completezi cu miscari largi pe gat. Gasesti mai multe tutoriale pe Youtube, noua ne-a placut acesta.

4. Manca fructe si legume verzi cat de des posibil. Organismul tinde sa foloseasca mai bine apa pe care si-o procura din legume si fructe, in plus, primesti vitamine,  aminoacizi si antioxidati. Asa ca spune da oricarei salate care ti se ofera.

5. Fa saptamanal o masca de fata cu miere. Propritatile sale antibacteriene fac din miere o alegere excelenta pentru curatarea fetei, iar vitaminele si mineralelel pe care le contine sunt cele care ii redau fermitatea si luminozitatea. Amesteca 2 linguri mari de miere cu un ou intreg si aplica pe fata si pe gat. Daca ai ten acneic, poti adauga un varf de lingurita de scortisoara. Intinde amestecul pe fata si lasa-l sa actioneze 15 min. Indeparteaza cu apa calduta.

Sarbatori fericite cu un ten de invidiat!

 

PROGRAMEAZA-TE

    SUCCESS
    Call Now Button